Vino Veritas de David MacGregor

14+
Vino Veritas de David MacGregor

Vino Veritas de David MacGregor 14+

Limită de vârstă: +14 ani

Traducere și adaptare – George Remeș

Regia: Daniel Popa
Cu: Mirela Zeța, Andreea Mateiu/Ana-Maria Pop, George Remeș, Marius
Călugărița

Este noaptea de Halloween, dar toate măștile cad. Când două cupluri beau împreună un ciudat vin albastru,  secretele lor încep să iasă la iveală, dezvăluind adevărații monștrii.

“Ce mai înseamnă să fii un partener bun zilele astea, când suntem bombardați cu tentații de peste tot, atât din analog cât și din online? Ce înseamnă să fii un părinte bun, când presiunea pusă pe cei mici la școală sau în cercul lor de prieteni poate distruge tot ce ai încercat să construiești în cei „șapte ani de acasă”? Cât e de vină partenerul de viață pentru faptul că nu ți s-au împlinit visurile? De ce dăm vina pe copii pentru faptul că ne-am oprit din a ne dezvolta personal? De ce devine atât de greu să ne spunem adevărul? De ce preferam să trăim în minciună? De cine depinde de fapt fericirea noastră zilnică?

Vino Veritas nu își propune să rezolve toate problemele acestea, dar e gata să le pună pe masă spre dezbatere. Cu un adevăr nu se face primăvară, dar cu cât ne vom pune mai mulți aceste întrebări, cu atât vom ajunge mai repede, ca societate, la niște răspunsuri.

Vino (Veritas) să vezi un spectacol sincer și fără artificii, cu actori excelenți și cu un text plin de umor, pentru că altfel nu ai cum să discuți despre teme atât de serioase fără să cazi în patetism.” (Daniel Popa)

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe