fbpixel
Skip to main content

Ursul păcălit de Vulpe si invitatii

Teatru de păpuși pentru copii

Ursul păcălit de Vulpe si invitatii Teatru de păpuși pentru copii

Golden Party te invită la spectacolul savuros în care principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul poate prea ușor de păcălit. Căutând mereu metode noi de a face rost de hrană fără prea mari bătăi de cap, Vulpea vrea să îl învețe pe Urs cum să pescuiască. Neștiind prețul pentru această activitate, Ursul se încumetă să ajute Vulpea. 

După minute bune de umor și veselie, vom afla și deznodământul poveștii, învățând împreună că în viață, totul are un preț. Ce soartă a avut Ursul păcălit de Vulpe o să afle și noua generație de copii cărora vrem să le transmitem farmecul vechilor povești din popor.

Ursul păcălit de Vulpe continuă seria poveștilor copilăriei cu care generațiile de părinți sau bunici de acum au crescut. Povestea este pusă în scenă respectând toate indicațiile teatrului de păpuși, care pune accent pe conturarea fiecărui personaj, și unde, vocea naratorului este extrem de importantă. 

Invitatii speciali din desenele animate rusesti Masha si prietenul ei ( actori dechizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.

 Toti copiii vor primi cadou un balon modelat .

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata

Ne vedem la spectacol! 

Durata spectacolului: 60 minute

Regia: Sabina Arsenie

Producător: Golden Party

Spectacol jucat de trupa de papusari FUNtasticii 

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: Casa de Cultura a Sindicatelor Baia Mare (sala spectacol Teatrul ARARAT)

Data: Sâmbătă, 14 mai ora 16:00 si 18:00 

Pret bilet: 35 lei ( adult/copil)

Biletele se gasesc online pe  Eventbook.ro si goldenparty.ro, statiile SelfPay din Baia Mare sau la sala zilnic si înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Atenție, se filmează și se fotografiază !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii