fbpixel
Skip to main content

Urban GIF Show

Urban GIF Show

Urban GIF Show

URBAN GIF SHOW este un spectacol despre oraș (implicit despre București) și despre felul în care corpul se manifestă în el. Pornind de la doi termeni contemporani și două practici celebre deja, inclusiv în comportamentul social media, repere între care ne ducem viața din ce în ce mai des – jpeg și GIF –, spectacolul recontextualizează rolul corpului uman, mișcarea și esența într-o înlănțuire de combinații artistice și tehnice unice. 

Publicul va redescoperi, cu alți ochi, gesturi pe care le facem ca rutină a traiului în oraș, acțiuni care își găsesc originile în cele mai simple și aparent banale activități cotidiene, recompuse și reformulate dintr-o perspectivă artistică unică. 

Un nou tip de experiență performativă, cu un instrument specific programelor de animație – secvențatorul.

Libertate și provocare pentru spectacor – noua producție Teatrelli este un adevărat laborator de cercetare artistică, rezultatul acestui demers fiind un spectacol care oferă îndeajuns de multe tipuri de expresie, astfel încât fiecare tipologie din public să poată rezona cu cel puțin un element din ceea ce vede/aude/simte.

Distribuția spectacolului a fost selectată în urma unui atelier-casting la care s-au înscris peste 150 de actori și dansatori.

Spectacolul s-a clasat pe locul 4 în topul celor mai bune 10 spectacole din București, din 2019, într-un clasament realizat de revista „Zile și Nopți”: https://www.zilesinopti.ro/articole/28413/care-a-fost-spectacolul-anului-2019-in-bucuresti


Un spectacol de:
Florin Fieroiu (concept), Vlaicu Golcea (muzică), Cristina Milea (scenografie), Elise Wilk (poeme urbane), Ioana Ilas Bodale și Mircea Ilas (video și grafică).

Performeri: Nicoleta Lefter, Alexandra Mihaela Dancs / Simona Dabija / Paul Cimpoieru / Denis Bolborea / Eliza Trefaș / Sergiu Diță /

Spectacolul conține efecte stroboscopice. Nu este recomandat persoanelor cu fotosensibilitate și celor care suferă de epilepsie.

 

Location
Date
Price
Order
Location
Date
19:00 - Tuesday, 21 February 2023
Order
40 lei (+taxe)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

we also recommend


Cinci ore cu Mario
20:00 - Saturday, 18 February
Cinci ore cu Mario
unteatru
Extrem
19:00 - Saturday, 11 February
Extrem
FF Theatre-Centru Vechi
Johanna avagy maradjunk már emberek
19:00 - Thursday, 23 February
Johanna
Stúdió Színház
Crazy for you, ediția a IV-a Productie Mario Dance Atelier
19:00 - Saturday, 4 February
Crazy for you, ediția a IV-a
Military Club