fbpixel
Skip to main content

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE (Spectacol online)

UNDERCLOUD #13

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE (Spectacol online) UNDERCLOUD #13

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE
Un concept PopUP Theatrics

INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE este o serie teatrală online interactivă de trei spectacole în care participanții sunt instruiți în arta de a scoate ce este mai bun din propria singurătate.


101. Cum să te întâlnești cu tine însuți

Introducere în arta îmblânzirii de sinede Peca Ștefan

Calendar: 12 august 2020 - 20:30

Cu: Marius Manole

Regia: France-Elena Damian

Scenografia & grafica: Gabi Albu

În Instrucționalul 101 vom învăța principiile fundamentale în procesul de îmblânzire a Ființei Bestii. Ne propunem să explorăm instrumentele de bază ale disciplinei, să observăm și să prindem cu gentilețe, să întâlnim și să reîntâlnim Fiiința Bestie inteligent și programatic.

“E frica de Ființa cu care am rămas singuri în casă. Ființa aia înspăimântătoare, care pândește în umbră, suflându-ți în ceafă, gata să atace oricând, să-ți sară direct la jugulară, să te deturneze, să-ți nenorocească viața. Îți termină nervii, te stoarce de curaj, te înjunghie pe la spate când ți-e lumea mai dragă. E acolo tot timpul, cu tine, dacă nu-ți ocupi mintea cu ceva. Cea mai înspăimântătoare Bestie din câte există pe pământ. Eu îi zic Ființa Bestie.” Instructorul Vincențiu Goma, îmblânzitor profesionist, interpretat de Marius Manole.

102. Cum să dormi cât îți propui (atunci când ești singur)

Introducere în arta somnului fără vinovățiede Peca Ștefan

Calendar: 11 august 2020 - 20:30

Cu: Katia Pascariu

Regia: Tamilla Woodard

Scenografia & grafica: Gabi Albu

În Instrucționalul 102 vom explora fundamentele sleep planning-ului: stabilirea relației pe care o avem cu somnul nostru atunci când dormim singuri, pregătirea condițiilor de somn oriunde ne-am afla și distrugerea vinovăției asociate cu dormitul printr-un perfect control al unui instrument de bază – Cronometrul Interior.

‘Câți dintre voi au crezut că se descurcă să se trezească singuri dimineața, așa cum v-ați propus, dar ați dormit prea mult și ați dat-o în bară? Câți dintre voi s-au stresat atât de tare înaintea unui eveniment important încât n-au mai putut să doarmă deloc și așa au ajuns să o dea în bară? Câți dintre voi dorm prea mult când sunteți singuri? Cât înseamnă prea mult somn? În această introducere în arta somnului fără vinovăție, o să vă ofer uneltele prin care o să puteți dormi cât aveți nevoie și să vă trezițicând aveți nevoie.” Instructoarea Vania Stan, Sleep Planner, interpretată de Katia Pascariu.

103. Cum să rezolvi camerele singurătății

Introducere în arta găsirii soluțiilor corecte de Peca Ștefan

Calendar: 13 august 2020 - 20:30

Cu: Matei Chioariu

Regia: Ana Mărgineanu

Scenografia & grafica: Gabi Albu

În Instrucționalul 103 ne vom raporta la tehnicile și metodele care ne ajută să găsim rezolvarea camerelor singurătății, spații mentale autogenerate, similare cu escape room-urile. Uitându-ne la camerele singurătății ca la adevărate parcuri tematice cu mistere, vom explora spațiul și timpul înarmați cu instrumente investigative care oferă rezultate rapide.

“Vă dau primul mare pont despre cum trebuie să ne raportăm la o cameră a singurătății. Nu suntem într-o închisoare care ne apasă. Și ce dacă ușa e închisă. Să fie. Ne interesează pe noi? Numai aici, înăuntru, avem toate cheile acestui mister. O cameră a singurătății nu e un chin. Sau o povară. E o POVESTE“ Instructorul Daniel Preotescu, master puzzle solver, escape room designer și programator interpretat de Matei Chioariu.

_________

Instrucțional pentru singurătate (EDIȚIA ÎNTÂI) este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii prin programul ACCES Online produs de Teatrul LUNI de la Green Hours (Asociația Green Hours) în parteneriat cu PopUP Theatrics, în premieră absolută.

Despre Green Hours Jazz & Theatre Café:Asociația GREEN HOURS a fost înființată în octombrie 2013, în ideea continuării și dezvoltării de pe poziția unui ONG dedicat și identificabil ca atare, a activităților artistice și culturale desfășurate neîntrerupt, cu începere din 1994, de clubul Green Hours. Au avut loc de-atunci, la sediul din Calea Victoriei Nr. 120 și în diverse deplasări în țară și în afara ei, aproximativ 3500 de concerte de jazz și tot atâtea reprezentații teatrale (între care cca. 100 producții și co-producții ale Teatrului LUNI de la Green Hours).

Manager proiect: Magda Săndulescu

Partener media principal: Radio Guerrilla

___________

ÎNAINTE de a face o REZERVARE la seria teatrala INSTRUCȚIONAL PENTRU SINGURĂTATE

Vă recomandăm să aveți:

1. Conexiune bună la internet

2. O cameră funcțională

3. Bateria încărcată sau device legat la sursă de curent

4. Un loc liniștit

5. Un carnețel și ceva de scris la îndemână

Poți participa la spectacol de pe orice computer, smartphone sau tabletă. După ce faci rezervarea vei primi un email de confirmare, apoi un AL DOILEA EMAIL cu jumătate de oră înainte de ora de începere, conținând linkul și parola întâlnirii.

Locurile disponibile sunt extrem de limitate așa că rezervă din timp.

Ținem foarte mult la intimitatea ta, de aceea performance-ul NU va fi înregistrat.

REGULI DE PARTICIPARE:

Vă invităm să accesați linkul de spectacol cu 5-10 minute înainte de începerea reprezentației. Nu vom permite accesul laInstrucționale după ora de începere.

De asemenea, te rugăm să intri în întâlnirea online cu numele de pe emailul cu care ai achiziționat biletul.

Înregistrarea audio-video a evenimentului de către participanți este strict interzisă și poate fi amendabilă conform legilor în vigoare.

we also recommend

29.10.2020
GLORIE

Focus: Dramaturgie Contemporană
Reactor, Cluj-Napoca

27.10.2020
TOTUL E BINE CÂND SE TERMINĂ

Spectacol prezentat în cadrul programului Focus: Corelații
Reactor, Cluj-Napoca

Cerere in casatorie de A. P. Cehov
27.10.2020
Cerere in casatorie

de A. P. Cehov
The Pub

Abonament 20 de intrări
stagiunea toamnă 2020
Abonament 20 de intrări


Teatrul InDArt