fbpixel

Ultima comandă

Ultima comandă

Ultima comandă

„Ultima Comandă” este o comedie spumoasă ce se petrece în anii 20-30, anii nebuni ai secolului trecut în care oamenii își doreau mai presus de orice să simtă că trăiesc.

Rafinamentul și eleganța perioadei sunt prezente în salonul restaurantului spRITZ, un local select în care clienții își petrec timpul cu orele. Singura certitudine fiind ora la care ajung, niciodată cea la care pleacă.

La o oră târzie în noapte, afaceristul Alexei Murașkin, un client fidel al localului, îl inițiază pe prietenul și protejatul său Tolkaciov în arta savuratului de stridii. Cei doi își împărtășesc povești mondene, istorii personale, bârfe, ajungând in mod surprinzător la micile nefericiri ale vieții de zi cu zi. Nefericiri mici sau mai degrabă mari?

Depinde cum se raportează fiecare la ele, căci ceea ce este amuzant pentru unul, este dramatic pentru celălalt și viceversa.

Tolkaciov și Murașkin sting rachiul cu stridii și realitatea cu ebrietatea sub privirile amabilei chelnerițe, Dasha, care nu reușește să le ia ULTIMA COMANDĂ și să-i trimită acasă.

Localul se transforma treptat dintr-unul liniștit într-un loc al destăinuirii, al flirtului și al excesului, pentru ca la final lucrurile să revină la un oarecare normal.

La intrare Dașa te va întâmpina cu amabilitatea unei chelnerițe din anii '20-'30, fii drăguț cu ea, o așteaptă o seară lungă și plină de provocări. 

Povestirile lui Cehov, adaptate cu mult umor, te vor face să râzi cu poftă! O poftă molipsitoare! Bucură-te de o seară fără limite și fără restricții.
 

Distribuția: Eduard Cîrlan 

                      Florin Galan 

                     Loredana Vlăduț 

Regia: Celina Nițu 

Scenografia: Remus Gabor și Raluca Aionițoaie 

Light Design: Constantin Simon 

O producție CrisACT PRODUCTIONProiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe