TRĂDARE de Harold Pinter

TRĂDARE de Harold Pinter

TRĂDARE de Harold Pinter

Cu: Eduard Trica, Diana Vladu, George Damare

Regia: Di Trevis

Asistent regie: Maria Costeschi

Muzica: Dominic Muldowney

Make up & hair: Bianca Boeroiu (2024 Emmy award winner)

Dress design: Denis Predescu

Sunet & Lumini: Ruxandra Ilie
 

„Trădare” este o piesă care aduce în prim-plan jocurile complexe ale relațiilor umane. Prin abordarea distinctivă a lui Harold Pinter, povestea explorează nu doar trădarea în sine, ci și consecințele adânci ale acestui act. Într-o atmosferă tensionată, încarcată de subtext, spectacolul provoacă o viziune introspectivă asupra iubirii, prieteniei și loialității.

Povestea începe cu un eveniment aparent simplu, dar se dezvăluie prin intermediul unui fir narativ invers cronologic, aducând la lumină trădările și secretele dintre personaje. Într-un dans al amintirilor, jocul subtil al puterii și al decepției se conturează, aruncând o lumină tulburătoare, chiar umoristică asupră naturii umane.

Producție prezentată în cadrul programului creart / TEATRELLI „Spectacole independente în premieră”

Mulțumiri speciale lui Di Trevis - prima femeie care a condus o companie în cadrul Royal National Theatre și care lucrează, pentru prima dată în România, cu un grup de actori independenți. Cu o carieră în regie și actorie de peste patruzeci de ani, Di Travis a colaborat cu Royal Shakespeare Company și a susținut ateliere de teatru la care au luat parte actori celebri precum Gary Oldman, Kenneth Branagh și Rupert Everett.

Special mentions: Nichita Cristian si Vlad Lință

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe