fbpixel
Skip to main content

TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME 

de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
unteatru, Bucuresti Thursday, 27 January 2022 / 19:00 50 lei
TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME  de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe

Activitatea unteatru nu se suspendă în această perioadă, dar accesul publicului în sala de spectacole va fi restricționat. Spectacolele programate în luna martie vor putea fi urmărite #live, printr-o transmisiune privată.

cu Denisa Nicolae
regia - Nicolae Constantin Tănase
scenografia - Adeline Bădescu

Succesul piesei „Tot ce-i minunat în lume” („Every Brilliant Thing” – titlul original) a condus la ecranizarea acesteia de către HBO într-un spectacol-documentar. Povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată se joacă la Unteatru, în cadrul programului Spectacol Musafir.

Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează în București cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”.

Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium, în cadrul unui turneu național co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral.

INFO:

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.

we also recommend

25.02.2022
Voyeur

de Gardner McKay
Teatrul de Artă București, Bucuresti

Fabuloasa aventură a lui Pim spectacol de teatru de păpuși
04.02.2022
Fabuloasa aventură a lui Pim

spectacol de teatru de păpuși
Teatrul Magic Puppet

PAIN7ED SCENES Spectacol de teatru
06.02.2022
PAIN7ED SCENES

Spectacol de teatru
Teatrul Godot (Palatul Bragadiru)