The Others / Ceilalți

The Others / Ceilalți Performance pentru un spectator

The Others / Ceilalți

Performance pentru un spectator

12, 13, 14 Ianuarie / Teatrelli, Goethe Institut și spațiul public dintre ele

Performance pentru un spectator / câte o nouă reprezentație la fiecare 20 de minute, în intervalul orar 17:40 – 21:40.

”In my heart and soul I wanna block and delete all of my contacts and drive three hours away with someone that I just met.” - @badluckbabii

”The Others” oferă fiecărui participant acces la intimitatea afectivă a unei alte persoane. Am construit o suită de trei situații relaționale pentru a descoperi diversitatea răspunsurilor umane la afișarea emotivității.

Participantul are libertatea să construiască relația cu performerul, în funcție de propriile curiozități, intuiții și limite. Pe parcursul performance-ului va rămâne invizibil și anonim. Spectatorul va alege distanța la care vrea să stea față de performer pe tot parcursul întâlnirii. Această distanță este introdusă într-un program conceput împreună cu coderul Grig Burloiu și impune întregul algoritm al experienței. Distanța sau apropiere dintre doi oameni este, poate, doar o chestiune de sincronizare.

”The Others” a luat naștere în 2021, în timpul rezidenței regizoarei Ioana Păun la MuseumsQuartier Wien/tranzit.org, în contextul distanțării sociale. Poate fi privit ca o serie de reflecții post-pandemice la care regizoarea i-a invitat să i se alăture pe curatoarea Synne Gyzmer, performerii Ana-Maria Pop, Raluca Felezeu, Alexandra Vieru și Petru Mărginean, stilista Veronica Nojac, programatorul Grig Burloiu, graficiana Alice Voinea. „The Others”  este produs de Biatrice Cozmolici, Co-producători: creart/Teatrelli, Institutul Goethe și Forumul Cultural Austriac. Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Premiera a avut loc pe 22, 23 şi 25 septembrie 2022, în luna ianuarie fiind programată a doua etapă a acestui performance.

Numărul de locuri este limitat, de aceea vă sugerăm să achiziționați biletele din timp.

Durata fiecărui performance: 30 de minute.

Punctul de start: Teatrelli (Piața Lahovari 7).

La performance participă un singur spectator și un singur actor. Pentru a nu afecta programul, accesul nu mai este permis după ora de începere selectată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend