fbpixel
Skip to main content

Tărâmul de Mijloc

4+

MiniREACTOR

4+

De Ana Cucu-Popescu 

 Regia: Delia Gavlițchi 

 Cu: Andreea Ajtai, Bianco Erdei, Florin Suciu 

Asistent Regie: Sorina Băleanu 

Ce se întâmplă atunci când nu putem să privim în spatele diferenţelor ce ne despart? Cum putem găsi o modalitate de a ne concentra pe ce ne uneşte? 

Mihai şi George sunt conducătorii Tărâmurilor de Nord şi de Sud, iar astăzi e ziua în care ei trebuie să găsească o modalitate în care să îşi unească popoarele în acelaşi spaţiu. Cei doi se luptă cu diferenţele dintre ei şi dintre popoarele pe care le conduc, dar par să nu reuşească să găsească abordarea potrivită. Norocul lor e că au parte şi de un pic de ajutor din exterior... 

„Tărâmul de Mijloc” este un spectacol de animaţie ce îşi propune să aducă în faţa copiilor teme importante precum diversitatea şi toleranţa. Prin încercările celor doi conducători de a găsi o cale de mijloc şi de a evita un dezastru, cei mici sunt familiarizaţi cu idei precum acceptarea sau respectul reciproc. Spectacolul îşi propune să scoată în evidenţă faptul că diferenţele dintre noi nu reprezintă o problemă, ci dimpotrivă şi că, datorită lor, putem învăţa unii de la alţii.

Tărâmul de Mijloc MiniREACTOR

we also recommend

Unchiul Vanea Adaptare după A. P. Cehov
disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Unchiul Vanea

Adaptare după A. P. Cehov
Online

SUPORT Ticket
stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

BABEL UNDERCLOUD #13
11.08.2020
BABEL

UNDERCLOUD #13
Curtea Muzeului Țăranului Român