Tărâmul de Mijloc

4+
Tărâmul de Mijloc MiniREACTOR

Tărâmul de Mijloc 4+

MiniREACTOR

De Ana Cucu-Popescu 

 Regia: Delia Gavlițchi 

 Cu: Andreea Ajtai, Bianco Erdei, Florin Suciu 

Asistent Regie: Sorina Băleanu 

Ce se întâmplă atunci când nu putem să privim în spatele diferenţelor ce ne despart? Cum putem găsi o modalitate de a ne concentra pe ce ne uneşte? 

Mihai şi George sunt conducătorii Tărâmurilor de Nord şi de Sud, iar astăzi e ziua în care ei trebuie să găsească o modalitate în care să îşi unească popoarele în acelaşi spaţiu. Cei doi se luptă cu diferenţele dintre ei şi dintre popoarele pe care le conduc, dar par să nu reuşească să găsească abordarea potrivită. Norocul lor e că au parte şi de un pic de ajutor din exterior... 

„Tărâmul de Mijloc” este un spectacol de animaţie ce îşi propune să aducă în faţa copiilor teme importante precum diversitatea şi toleranţa. Prin încercările celor doi conducători de a găsi o cale de mijloc şi de a evita un dezastru, cei mici sunt familiarizaţi cu idei precum acceptarea sau respectul reciproc. Spectacolul îşi propune să scoată în evidenţă faptul că diferenţele dintre noi nu reprezintă o problemă, ci dimpotrivă şi că, datorită lor, putem învăţa unii de la alţii.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe