fbpixel
Skip to main content

Insomniacii

Teatru sub stele

Insomniacii Teatru sub stele

Teatrul de Artă București - Stagiunea "Teatru sub stele" prezintă:

INSOMNIACII de Mimi Brănescu
Cu: Liviu Cheloiu, George Constantinescu, Marin Grigore
Regia: Sorin Militaru

O comedie despre banalitatea vieţii şi despre condiţia umană dramatică, despre oameni rătăcind în absurd, care se agaţă de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranţa ieşirii din anonimat.
O comedie nebună, cu și despre nebuni și nebunie.

Festivaluri:
Festivalul Comediei Românești- FestCo, București 2014
Festivalul Exceptio, Baia Mare, 2014
Festivalul EuroArte, Iași, 2010
Festivalul Unidrama, Târgu Mureș, 2010
Festivalul Underground, Arad, 2010
Festivalul de Teatru „25 de ore de teatru non-stop – Respiră Teatru”, sibiu, ediția I, 2011
Festivalul Național de Teatru „Vino la Vâlcea”, Râmnicu Vâlcea, ediția I, 2011
Festivalul Internațional de Teatru „Tragos”, Tulcea, ediția IX, 2011


BILETE

Pentru a respecta distanțarea fizică impusă de actualul context, am creat bilete de 1 loc, 2 locuri și 3 locuri (maximum admis de lege), astfel încât să puteți cumpăra locurile gata grupate în funcție de numărul de persoane cu care doriți să veniți la spectacol. Pentru siguranța dumneavoastră, grupurile de locuri sunt distanțate între ele conform prevederilor legale.

Categoria I: R1 - R5
50 lei - Bilet 1 loc  / 100 lei - Bilet 2 locuri   / 150 lei - Bilet 3 locuri


Categoria a II-a: R6 - R7
40 lei - Bilet 1 loc  /  80 lei - Bilet 2 locuri   / 120 lei - Bilet 3 locuri


⭐️ Stagiunea "Teatru sub stele" este un program de spectacole și concerte în aer liber, organizat cu bucuria și emoția reîntâlnirii cu publicul drag.

⭐️ Stagiunea are loc în incinta Școlii Italiene Aldo Moro, din Str. Sfântul Ștefan nr. 24, sector 2 (vis a vis de Teatrul de Artă București).

*****
MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19

- Accesul se face începând cu ora 20.00 și vă rugam să veniți din timp, astfel încât, până la ora 20.30 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.

- Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 20.30, accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

- Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție NU pot intra la eveniment. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. - MO nr. 531/19.06.2020)

- Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură) vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.Vă așteptăm cu drag, imediat ce starea de sănătate vă va permite să vă bucurați în siguranță, de spectacol.

- Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi alcoolice. Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare exclusiv din recipiente individuale, bine închise, cu capac. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. - MO nr. 531/19.06.2020)


- În cazul în care condițiile meteo nu permit susținerea reprezentației, aceasta este reprogramată, iar biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

- Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.


- Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice virozelor vă rugăm să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.

Vă mulțumim.

www.teatruldearta.ro

we also recommend

31.08.2020
CERERE ÎN CĂSĂTORIE

Teatru sub stele
Str. Sfântul Ștefan nr. 24, sector 2, Bucuresti

18.08.2020
A 12-a noapte

de William Shakespeare
Grădina Monteoru, Bucuresti