fbpixel
Skip to main content

SFÂNTUL NICODIM DE LA HUȘI

autoare: Denisa Dogaru

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Apropo, Bucuresti Friday, 29 October 2021 / 19:00 40 lei
Online Watch disponibil pentru vizualizare de pe 29 octombrie, ora 19.00, până pe 3 noiembrie 40 lei
SFÂNTUL NICODIM DE LA HUȘI autoare: Denisa Dogaru

Durata: 1 oră 15 min., fără pauză

 

Cu ocazia deshumării lui Nicodim, o bunică, o mamă și două nepoate petrec o zi întreagă împreună în cimitir. Relațiile dintre ele sunt complicate, ca în orice familie, fiecare are adevărul ei și adevărul fiecăreia scoate la iveală suferințe ascunse cu grijă una de cealaltă. Bunica a dus o viață de coșmar, bătută și muncită, dar îl are de partea ei pe Dumnezeu care se lasă sedus de câteva icoane. Mama râde de propriile neîmpliniri în căsnicie pe care le suportă doar cu ajutorului vinului. Karina, fata cea mare, trăiește într-o fantasmă pe care și-o alimentează cu tot felul de practici cvasi-spirituale. Iar Maia, sora ei, e de o normalitate înduioșătoare. Dacă ar fi să le iei separat ar fi patru povești triste, dar prezentate împreună au un efect de bâlci rural. 

 

Un spectacol cu Denisa Dogaru
Regia, decorul și costumele: Crista Bilciu


O producție a Teatrului de Foc, realizată cu sprijinul Centrului Cultural Clujean, în cadrul inițiativei Artiști Împreună.

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

 1. Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.
 2. Pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare / Adeverinței de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi  de 72 de ore – SAU rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu  virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore – SAU un document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.
 3. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
 4. Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.
 5. Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie. 
 6. Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.
 7. Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.
 8. La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.
 9. Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.
 10. Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.
 11. Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.
 12. Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului Apropo