fbpixel
Skip to main content

Scrisori de dragoste

de A.R Gurney

Comandă bilete
Locație Data / Ora Preț Comandă
creart - Teatrelli 5, Bucuresti Duminică, 07 Noiembrie 2021 / 19:00 30 lei (+taxe) Alege locurile
Scrisori de dragoste de A.R Gurney

Un spectacol de Mircea Cornișteanu

Scrisorile de dragoste de A.R. Gurney a fost și este în continuare una dintre piesele pentru doi actori dintre cele mai jucate pe toate meridianele. Romanul epistolar emoționant și în același timp plin de umor al autorului american a fost abordat de cupluri de actori celebri, în special actori de film, care au dorit să demonstreze că sunt și buni interpreți de teatru.” - Mircea Cornișteanu

După ce a avut parte de o distribuție memorabilă – Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, spectacolul se reia pe scena Teatrelli din perspectiva unei generații diferite, reunind alți doi actori de excepție – pe Cerasela Iosifescu și pe Claudiu Bleonț.

Cu: Cerasela Iosifescu și Claudiu Bleonț

Traducerea: Petre Bokor

Durata: 100 de minute

O producție Teatrelli.
 

----

Conform normelor în vigoare (H.C.M.B.S.U nr. 67/09.10.2021), accesul în sala de spectacole Teatrelli este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Atestarea vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 (generate și descărcate de pe platforma https://certificat-covid.gov.ro/).

Organizatorul are obligația de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind aplicația mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Organizarea și desfășurarea activității sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

Îți recomandăm

03.11.2021
FREAK SHOW VOL. 2

cu&de Florin Piersic jr.
POINT, Bucuresti