fbpixel
Skip to main content

Scrisoare către Cassandra - Transmisiune online

Începând cu luna aprilie vom difuza online și înregistrări ale spectacolelor pe care contextul nu ne-a permis să le difuzăm #LIVE. Eforturile de difuzare au scăzut, așa că am redus și prețurile biletelor. Ghidul pentru vizionarea spectacolelor este disponibil aici: http://bit.ly/unghidDEspectator.

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

Pentru a vizualiza reprezentația din 24 mai 2020, ora 20, accesează acest link. Trebuie doar să fii logat pe Eventbook cu același cont cu care ai achiziționat biletul tău.

Regia: Andrei și Andreea Grosu
Scenografia: Vladimir Turturica
Cu: Liviu Pintileasa șiCristina Casian


Durata spectacolului: 1h 5min


Scrisoare către Cassandra este încercarea lui Pedro Eiras de a supraviețui unei lumi în care violența, singurătatea și moartea înfloresc amețitor. Doi indrăgostiți , o scrisoare și depărtarea. Fragilitatea discursului teatral e potențat de fundalul imaginat de autor: războiul.

Se vorbește despre un soldat condamnat care a facut tot ce-i stătea în putință pentru a evita nebunia. Și despre o Cassandra - cea blestemată să ghicească. Prin cuvintele ei, Pedro Eiras incearcă psihanaliza, deconstructivismul, pentru a transmite ca textul lumii întregi se află acolo: așteptând să fie citit.


„Cu toate că cititul este un blestem lucid, am scris această piesă pentru a ști să citesc un pic mai bine.” – Pedro Eiras

Scrisoare către Cassandra - Transmisiune online

we also recommend

Magnolii și cianură
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Magnolii și cianură


Online

Îngerul pantofilor, de Giovanna Zobolli
disponibil pentru vizualizare până la 15.06.2020
Îngerul pantofilor, de Giovanna Zobolli


Online