fbpixel
Skip to main content

Scrisoare către Cassandra - Transmisiune online

Scrisoare către Cassandra - Transmisiune online

Începând cu luna aprilie vom difuza online și înregistrări ale spectacolelor pe care contextul nu ne-a permis să le difuzăm #LIVE. Eforturile de difuzare au scăzut, așa că am redus și prețurile biletelor. Ghidul pentru vizionarea spectacolelor este disponibil aici: http://bit.ly/unghidDEspectator.

Achiziționând un bilet, susțineți un proiect independent care s-a dezvoltat de-a lungul a 10 ani. Dacă doriți să deveniți parte din comunitatea care susține noile proiecte unteatru, vă invităm în marea noastră familie: https://www.patreon.com/unteatru

Pentru a vizualiza reprezentația din 24 mai 2020, ora 20, accesează acest link. Trebuie doar să fii logat pe Eventbook cu același cont cu care ai achiziționat biletul tău.

Regia: Andrei și Andreea Grosu
Scenografia: Vladimir Turturica
Cu: Liviu Pintileasa șiCristina Casian


Durata spectacolului: 1h 5min


Scrisoare către Cassandra este încercarea lui Pedro Eiras de a supraviețui unei lumi în care violența, singurătatea și moartea înfloresc amețitor. Doi indrăgostiți , o scrisoare și depărtarea. Fragilitatea discursului teatral e potențat de fundalul imaginat de autor: războiul.

Se vorbește despre un soldat condamnat care a facut tot ce-i stătea în putință pentru a evita nebunia. Și despre o Cassandra - cea blestemată să ghicească. Prin cuvintele ei, Pedro Eiras incearcă psihanaliza, deconstructivismul, pentru a transmite ca textul lumii întregi se află acolo: așteptând să fie citit.


„Cu toate că cititul este un blestem lucid, am scris această piesă pentru a ști să citesc un pic mai bine.” – Pedro Eiras

we also recommend

stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

LUCRĂTOR UNIVERSAL Bucharest Fringe 10
11.10.2020
LUCRĂTOR UNIVERSAL

Bucharest Fringe 10
Online