fbpixel
Skip to main content

Oxygen

16+

de Ivan Vîrîpaev

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
creart - Teatrelli 5, Bucuresti Saturday, 30 October 2021 / 19:30 30 lei (+taxe) Choose seats
Oxygen de Ivan Vîrîpaev

16+

Un spectacol de Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu

 

OXYGEN, piesa controversatului Ivan Vîrîpaev, copilul teribil al noii dramaturgii ruse, considerat ca estetică între Quentin Tarantino și Andrei Tarkovski, a avut premiera la Teatrelli în noiembrie 2018.

Spectacolul îmbină diferite forme ale artei: teatru, dans, muzică live și proiecții video, reunind artiști tineri, dintre care unii deja bine cunoscuți pe scena culturală bucureșteană, precum actrița și regizoarea Antoaneta Cojocaru și fashion designerul Laura Hîncu.

Cei doi eroi din „Oxygen” sunt prinși în relații nefericite, sufocante. Amândoi sunt în căutarea iubirii eliberatoare, care ar putea să le aducă oxigenul necesar supraviețuirii într-o lume abrutizată.

Vino și tu să-i descoperi, să simți iubirea aceea mistuitoare, pentru care ești gata să faci și să suporți orice. Iubirea pasională pe care o urmezi, chiar dacă nu ești sigur că mergi în direcția bună.

„În Oxygen de la Teatrelli, Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu transpun marele suflet rus printr-o prestație atât de convingătoare încât vei aplauda cu convingerea că ai asistat la ceva irepetabil.” – Horia Ghibuțiu

„Oxygen este un spectacol care m-a încântat atât de tare, încât am zis că am să îmi duc prietenii o dată și încă o dată ca să profit de ocazie să îl revăd. E mai mult decât spectacol, e mai mult decât teatru. E chiar o stare de grație. E și dans, și spectacol, și muzică.” – Irina Margareta Nistor


„Un spectacol sensibil și poetic, un mic manifest pentru iubire și (re)găsire, așa cum l-au creat ei, spectacolul „Oxygen” are farmecul unei povești în care misterul și alchimia unei relații mistuitoare, imposibil de trăit, dar căreia e imposibil să i te sustragi, arde totul în jur. Și rămâne doar foșnetul de frunze, o clipă oprită în loc într-o imagine alb-negru, pe fundal, o valiză și-un drum care se deschide...” – Monica Andronescu

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu
Costume: Laura Hîncu
Scenografie: Ileana Zirra
Proiecții video: Sineira Studio (Dorel Mihăilă)
Traducere: Mașa Dinescu
Light design: Ștefan Vasilescu
Fotografie afiș: Vlad Eftenie
Asistent regie: Oana Rainer

Durata: 90 de minute

O producție Teatrelli.

----

Conform normelor în vigoare (H.C.M.B.S.U nr. 67/09.10.2021), accesul în sala de spectacole Teatrelli este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Atestarea vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 (generate și descărcate de pe platforma https://certificat-covid.gov.ro/).

Organizatorul are obligația de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind aplicația mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Organizarea și desfășurarea activității sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.

we also recommend

23.10.2021
ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ

după Dumitru Solomon
Teatrul "Mihai Eminescu", Botosani

23.10.2021
Scrisori de dragoste

de A.R Gurney
creart - Teatrelli 5, Bucuresti

STRĂINUL
29.10.2021
STRĂINUL


POINT

Cassandra Bucharest Fringe 11
24.10.2021
Cassandra

Bucharest Fringe 11
Apollo111 Teatrul