Revelion la noi acasă

Revelion la noi acasă

Revelion la noi acasă

Un Revelion cu totul remarcabil se conturează într-un spațiu plin de intimitate, alături de cei dragi, familie și prieteni. Ne-am hotarat să îți pregătim o seara de neuitat.

În inima unui teatru, luminat de magia serii de Revelion, vei fi învăluit de atmosfera unică a unei seri care va rămâne în amintirea ta mult timp. Imaginați-vă că petreceți noaptea dintre ani într-un cadru teatral, înconjurați de muzică live, râsete declanșate de momente comice,  jocuri captivante, premii strălucitoare, și delicii culinare deosebite, toate acompaniate de licori alease. După cum spune francezul  open bar, open bufet.

Programul serii este închinat divertismentului. Începem la ora 21 cu un aperitiv savuros, însoțit de licori bahice pentru a răsfăța simțurile și pentru a începe noaptea într-un mod autentic. La ora 22 actorii noștri vă vor delecta cu o serie de momente umoristice alese pe sprânceană din Revelioanele Generației de Aur.  Maestrii de ceremonii vor asigura o atmosferă plină de veselie și vă vor invita să luați parte la jocuri surpriză care vor aduce zâmbete pe chipurile tuturor. Nu vor lipsi nici intermezzo-urile muzicale oferite de talentații noștri prieteni de la Amity Cantus.

În apropierea miezului nopții, vă vom împărtăși o urare specială, unică în felul ei, iar apoi vom ieși afara pentru a admira artificiile și pentru a ciocni paharele cu lumea bună a orașului. După trecerea pragului de miez de noapte, , liber la desfătare, băutură și mâncare, până pe la orele 2, când îi îndemnăm pe petrecăreți să aleagă între întoarcerea acasă, ca oameni cuviincioși, sau să colinde străzile pline de istorie ale Centrului Vechi. Să trăim împreună un Revelion care va rămâne în inimile noastre!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe