fbpixel
Skip to main content

RED LINE

RED LINE

RED LINE

La festivalul DbutanT Coregrafie 2023, organizat de Teatrul Andrei Mureșanu din Sfântu Ghoerghe, Arcadie Rusu, coregraf si manager LINOTIP a fost in juriu si a oferit:

Premiul LINOTIP -  TAM - Alice Veliche & Radu Alexandru - prezentarea spectacolului RED LINE și susținerea unui Workshop de 3 zile la Linotip in perioada 24-26 Noiembrie.

Îi vom putea admira pe Alice Veliche și Alexandru Radu, dansatorii, coregrafii spectacolului RED LINE,  care vin tocmai de la Iași, direct în inima Bucureștiului.

“RED LINE” este despre exagerare, despre abuz și exces. Un spectacol oglindă al societății care galopează într-un tumult continuu, într-o agitație care, de cele mai multe ori, se finalizează cu fenomenul denumit burnout. Excesul ne însoțește peste tot, fie că vorbim despre un exces de timiditate, de putere, de ură, de gândire, de iubire, de muncă, de singurătate. Iar noi, cu toții, știm că e prea mult atunci când depășim linia roșie. Conceptul spectacolului s-a născut într-o perioadă aproape de burnout pe care am resimțit-o înaintea procesului de creație. Ne-am îndreptat atenția și spre cei din jurul nostru și am observat efectele excesului, așa că ne-am gândit să le conturăm într-un spectacol în care vrem să vedem ce se află după „linia roșie”. Red Line este despre un preamult ce a dat pe-afară, despre tot ce nu am mai putut să trecem cu vederea, despre ce trăim cu toții, de fapt.

Dinamica spectacolului este transmisă și prin intermediul lui Andrei Emilian, lighting designer-ul spectacolului, Dani Popa, sunetistul, și Georgiana Condurache, colega noastră de scenă. Un proiect realizat cu oameni puțini, dar creativi, receptivi și devotați. Red Line durează 30 de minute și nici n-ar fi putut dura mai mult. Este o supradoză de energie.

Cu: Alice Veliche, Georgiana Condurache, Alexandru Radu

Sunet:Dani Popa

Light Design: Andrei Emilian

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME  de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe
20:00 - Saturday, 16 December
TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME 
unteatru
LO-LI-TA a LO-VE story
19:30 - Friday, 8 December
LO-LI-TA a LO-VE story
Teatrul Apropo
Noaptea bufonilor Un spectacol de Alexa Visarion
20:00 - Wednesday, 13 December
Noaptea bufonilor
unteatru
Fake News
19:30 - Wednesday, 13 December
Fake News
Teatrul Apropo