fbpixel

reCITEȘTE POEZIE

reCITEȘTE POEZIE un spectacol cu Maria Răducanu, Dan Mircea Cipariu, Krister Jonsson (chitară/ Suedia), Christian Weber (contrabas/ Elveția), Michael Griener (percuție/Germania)

reCITEȘTE POEZIE

un spectacol cu Maria Răducanu, Dan Mircea Cipariu, Krister Jonsson (chitară/ Suedia), Christian Weber (contrabas/ Elveția), Michael Griener (percuție/Germania)

”Împreună cu Maria Răducanu am reCITIT imagini interioare, mentale sau poetice în câteva exerciții de improvizație și de renshi. Au ieșit, astfel, traduceri de stări și de sonuri prelungite în muzici și vise.”, a mărturisit Dan Mircea Cipariu, inițiatorul proiectului ”reCITEȘTE POEZIE”.

”reCITEȘTE POEZIE” este un proiect de promovare a culturii scrise contemporane realizat de asociația Euro CulturArt, cu sprijinul financiar al AFCN (Administrația Fondului Cultural Național), în cadrul căruia sunt realizate ateliere de scriere și lectură creativă și show-uri de poezie și blues.

Invitați speciali:

Krister Jonsson (chitară/ Suedia) - este unul dintre cei mai apreciați și solicitați chitariști din Suedia, colaborând cu artiști precum Viktoria Tolstoy, Marilyn Mazur, Maria Răducanu, Lars Danielsson.

Christian Weber (contrabas/ Elveția) - a primit premiul pentru artă al orașului Zürich, în 2003, este lector la universitățile din Lucerna, Bern și Basel, din 2007. De asemenea, a lansat numeroase albume și a colaborat cu numeroși muzicieni de jazz și muzică improvizată: John Butcher, Lol Coxhill, Rudy Mahall, Aki Takase, Otomo Yoshihide.

Michael Griener (percuție/Germania) - este lector la Academia de Muzică din Dresda, din 2006, primind și premiul pentru CEL MAI CREATIV SOLIST, la Gala Noului Jazz German de la Mannheim. Muzica lui se regăsește pe numeroase albume, precum Intakt, Hat/Hut, FMP, Moers Music etc.

Parteneri media: Radio România Cultural și AgențiadeCarte.ro.

Durata spectacolului: 90 de minute.

Accesul se realizează începând cu ora 18:00.

După începerea spectacolului, biletele îți pierd valabilitatea și – din respect pentru artiști – accesul nu mai este permis. Vă mulțumim pentru întelegere!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe