fbpixel
Skip to main content

PSIHOPATOS

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Apropo, Bucuresti Saturday, 11 December 2021 / 19:00 40 lei
Teatrul Apropo, Bucuresti Sunday, 12 December 2021 / 19:00 40 lei
PSIHOPATOS

Psihopatos, regie Norbert Boda

Doi ucigași în serie, foști îndrăgostiți, se reunesc pentru a da o ultimă lovitură, însă lucrurile nu se desfășoară conform planului și cei doi ajung să se confrunte cu cel mai mare nemesis: condiția lor de psihopați. Trecutul lor bolnav este pus sub lupă în fața spectatorilor, iar starea lor mentală devine un mijloc principal de entertainment. Piesa este o deconstrucție a divertismentului legat de psihopați, un spectacol care interacționează și analizează (în direct) relația spectatorilor cu acești criminali în serie.

Spectacolul îmbină stilul performativ al producțiilor contemporane cu structuri clasice situaționale. Există două versiuni ale spectacolului, una feminină și alta masculină.

Distribuție:

Vlad Galer / Geo Vișan

Alexandru Chindriș / Alexandra Spătărelu

Regia și dramaturgia: Norbert Boda

Scenografia: Clara Pop

Asistent Regie: Nicole Burlacu

Asistent Scenografie: Mădălina A. Mihai

Consultant Artistic: Andra Sultan

Coloana Sonoră: Niko Becker

Afiș: Cătălin Asanache

Spectacolul este o co-producție a Trupei Țais și a Teatrului Apropo.

* Accesul în sala de spectacole este permis doar cu prezentarea unui Certificat Verde valid, care să ateste vaccinarea completă împotriva virusului SARS-COV-2 (10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau perioada cuprinsă între a 15-a zi și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2.

Purtarea corectă a măștii de protecție, în foaierul teatrului și în sala de spectacole, pe toată durata reprezentației, este obligatorie.