fbpixel
Skip to main content

Poveste de iarna

de Isabela Oancea

Ca în orice poveste, lucrurile se precipită, căci Crăiasa Zăpezii își dorește și ea jucăria aceasta ieșită din comun. Ajutată de servitorul ei, Jack Frost, Crăiasa răpește jucăria, iar Fetița pornește în aventura vieții ei, pentru a o aduce înapoi. În călătoria ei prin lumea întreagă, ea se oprește în mai multe țări, prilej de a cunoaște obiceiurile de Crăciun ale altor popoare, de a dansa și de a cânta. Micii spectatori o vor cunoaște pe Befana în Italia, pe Babouska în Rusia, pe Jack Frost, personaj negativ celebru al popoarelor nordice…

_____

 „Poveste de iarnă” este o adaptare extraordinar de frumoasă după mai multe povești, semnată de binecunoscuta regizoare și scenaristă Isabela Oancea. Bineînțeles, este și un periplu muzical în jurul lumii: Kazacioc din Rusia, Abbalatti din sudul Italiei, cântec grecesc, colinde americane etc.

 

 „Poveste de iarnă” este un spectacol de succes, jucat de trup gălățeană în turneu, pe scene din întreaga țară!

 

_______

Teatrul Muzical ”Sapte” - Teatrul din Buzunar Galați este singura companie independentă de teatru din oraș, formată exclusiv din profesioniști cu experiență în domeniu. Haideți să-i cunoașteți și voi!

Poveste de iarna de Isabela Oancea

we also recommend

SUPORT Ticket
stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

Feisbuc Lover
disponibil pentru vizualizare până la 01.09.2020
Feisbuc Lover


Online