fbpixel

MARATONUL DE TEATRU PENTRU ADOLESCENȚI - PREZENT, SERIE DE MINI-SPECTACOLE PE TEMA PLATFORMEI

MARATONUL DE TEATRU PENTRU ADOLESCENȚI - PREZENT, SERIE DE MINI-SPECTACOLE PE TEMA PLATFORMEI Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #7

MARATONUL DE TEATRU PENTRU ADOLESCENȚI - PREZENT, SERIE DE MINI-SPECTACOLE PE TEMA PLATFORMEI

Platforma Internationala de Teatru Bucuresti #7 - Live

Maratonul de teatru pentru adolescenți – ”PREZENT” propune participarea mai multor trupe de teatru de liceu într-un proiect educațional care le creează toate condițiile pentru pregătirea unui spectacol scurt, de 30 minute pe tema Platformei din acest an. Aceste mini-spectacole sunt create în condiții de lucru profesioniste prin invitarea unor traineri, Ionuț Oprea și Alexandru Ivănoiu, care au îndrumat trupele. 

În procesul creativ al fiecărei trupe participante a existat câte o întâlnire (online, pe platforma Zoom) cu asociațiile Let’s Do It, Romania și Mai Mult Verde, partenerii proiectului specializați pe probleme de mediu. Aceștia au discutat cu liceenii despre metodele de prevenire ale poluării și despre deciziile responsabile pe care le pot lua pentru a preveni deteriorarea mediului înconjurător. Trupele de teatru invitate în ediția pilot sunt deja recunoscute pentru abordarea unor teme extrem de actuale: Acting Up București, Brainstorming București, Compania de teatru OKaua, PlayHood Ferentari, Trupa Victory of Art. 

Spectacolele rezultate în acest proces vor fi prezentate într-un maraton online, în deschiderea PITB # 7, pe 1 octombrie 2020.

Program spectacole (30 min spectacol cu 30 min pauza)

Trupa 1 - 17.00 - 17.30 - Trupa Okaua

Trupa 2 - 18.00 - 18:30 - Victory of Art 

Trupa 3 - 19:00 - 19:30 - Acting Up

Trupa 4 - 20:00 - 20:30 - Playhood Ferentari

Trupa 5 - 21:00 - 21:30 - Brainstorming București

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe