MY ARM

MY ARM

MY ARM

My Arm

De: Tim Crouch | Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu | Cu: Vlad Udrescu | Video: Vlad Lăzărescu | Scenografie: Andreea Simona Negrilă | Light design: Dragoș Petrișor

My ARM vorbește despre un băiețel care ridică un braț în aer și decide să rămână așa toată viața, când vede câtă celebritate stârnește ceva ce oamenii nu pot înțelege. O ciudățenie, fără niciun sens, devine hit peste noapte pentru că este excentricitatea de care toți avem nevoie, dar ne-o refuzăm din frica de penibil. Sau din teama că pierdem controlul unei vieți ordonate, cu statut și recunoastere.

În economie, chiar și viața maritală facem previziuni, analize ale trecutului pentru a avea un viitor predictibil, ceea ce, de fapt, ne face foarte rigizi, deci extrem de vulnerabili. Nu mai avem manevrabilitate pentru evenimente neașteptate (ați observat cât de puțini sunt azi încântați de cadouri surpriză?). Ajungem să ne dea peste cap un braț ridicat! 

Brațul băiatului devine cea mai mare capodoperă a lumii contemporane, cu vernisaje în New York, Paris, Milano, ceea ce îi redirecționează puștiului tot cursul vieții. Este momentul cheie în care el descoperă că trăiește într-o societate care caută să ofere explicații pentru orice. Cercetătorii britanici aduc rapid verdicte și ipoteze, nu cumva să acceptăm misterul sau andomness-ul în era tehnologică. 

Un puști râde de o lume întreagă, scandalizată că nu poate găsi un sens, că un gest nu se aseamănă cu nimic din ce se știa anterior. Oamenii ajung să pună gestul pe seama artei moderne care, firesc, e de neînțeles. 

Și așa se naște o nouă ideologie artistică …din nimic.

My Arm. Un spectacol dur, necesar.

Dragoș Alexandru Mușoiu: “Recomand acest spectacol tuturor celor care și-au petrecut copilăria încercând să-și țină respirația cât mai mult timp, încercând să evite să calce pe culoarea alb în drum spre școală, refuzând să-și dea jos o brățară ani la rând. Celor care s-au plictisit să caute sensul acolo unde el nu există, celor care acceptă că, în viață, unele lucruri se întâmplă aleatoriu. Celor care s-au rătăcit printre etichete, clasificări și denumiri pe care societatea le găsește rapid pentru a încadra orice element de noutate. Și, nu în ultimul rând, celor care vor să vadă un altfel de spectacol, într-un altfel de spațiu."

O producție POINT

 

Informații utile

1. Nu permitem accesul în sala de teatru cu alimente și/sau băuturi

2. Dacă vreți să vă bucurați de bunătățile din meniu, vă rugăm să ajungeți cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului.

3. În timpul spectacolelor, restaurantul și barul nu funcționează.

4. Vă rugăm să puneți telefoanele pe modul silențios sau avion pe toată durata spectacolului.

În acest moment, nu avem programată nicio reprezentație viitoare.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

Îți recomandăm