fbpixel
Skip to main content

MARS

MARS

MARS

Lior Tavori Dance Company (IL)

in colaborare cu Ambasada Israel din Romania

Coregrafie:  Lior Tavori

Performer co-creatori: Ori Moshe Ofri, Amit Marcino, Reches Yitshak, Tamar Lev

Muzica:  Queen, Clara Rockmore, Andy Moor, Anne-James Chaton, Carsten Nicolai, Patrick Watson, Hildur Guðnadóttir

Director tehnic: Einat Betsalel

Sound design: Reut Yehudai

Costume: Harel Lissman

Light design: Ofer Laufer

Foto: Yair Meyuhas ; Video: Kino Kitchen

Durata 30 mim

------------------------------------------------

Nu există niciun ghid pe această planetă

Sunt reguli pe care a trebuit să le învăț

Singur

Am făcut ajustări

Am măsurat distanțele

Astăzi șterg granițele

O coregrafie intimă creată pentru patru dansatori care investighează tema masculinității pe notele celor mai reprezentativi producători muzicali de pe scena mondială precum Queen, Clara Rockmore, Andy Moor, Anne-James Chaton, Carsten Nicolai, Patrick Watson, Hildur Guðnadóttir. Un eseu despre identitate care se dizolvă în întâlnirea dintre sunete, spațiu, lumini și corpuri în mișcare.

----------------------------------------------

BIO

Lior Tavori este directorul artistic al companiei de dans Lior Tavori cu sediul în Tel Aviv, Israel. A coregrafiat companii internaționale de dans, inclusiv Chongqing Ballet China și Guangzhou Opera House China, Quorum Ballet Portugalia și pentru Inbal Dance Theatre (Israel), precum și pentru propria sa companie. A creat spectacole pentru Curtain Up Dance Festival în anii 2019, 2020 și 2021. Lucrările sale au primit numeroase premii în Israel și au fost jucate pe nenumărate scene din întreaga lume: China, Italia, Spania, SUA, Brazilia, Mexic, Georgia și Taiwan, printre altele. În 2022, Lior Tavori își are premiera noua lucrare: a 8-a zi la Suzanne Dellal Centre, Tel-aviv, Israel, ca parte a Festivalului de dans din Tel-aviv 2022 și creează o nouă lucrare pentru Munchen Ballet și Scapino Ballet Rotterdam în 2023.

Pentru orice informatii suplimentare va sunt necesare, ne puteti contacta pe pagina de Facebook Linotip sau prin telefon la numarul 0752649159.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe