fbpixel
Skip to main content

MAIASTRA

MAIASTRA Cu actorul mim de renume internațional GEORGE CIOLPAN

MAIASTRA

Cu actorul mim de renume internațional GEORGE CIOLPAN

Centrul Cultural Reduta în colaborare cu actorul mim de renume internațional George Ciolpan prezintă „ MĂIASTRA” - un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale : Mihai Eminescu, Grigore Vieru, Constantin Brâncusi, cu participarea violonistei Rodica Boldorea.

Scenariul și regia – George Ciolpan

,,Acesta este un spectacol inedit, o premieră pentru Brașov, pentru România. Este un proiect, în vederea realizării unui spectacol de pantomimă, muzică și poezie, în care cele trei arte vor crea împreună o atmosferă sublimă, prin cele mai frumoase mijloacele, ce le caracterizează.

Dorim să oferim publicului brașovean, o producție artistică de cea mai înaltă calitate, ceva neobișnuit, unic și extrem de interesant. Muzica, pantomima și poezia se vor îmbina firesc și vor crea o armonie. Lucrările lui Brâncuși se vor proiecta pe un ecran, în anumite momente, pe tot parcursul spectacolului, parte a multor pantomime, cu conotație filosofică și poetică ale mimului'', comunică George Ciolpan, actor mim.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Dușmănie v.2.0
19:00 - Wednesday, 20 December
Dușmănie v.2.0
Creart - Teatrelli 7
Tot aici, anul viitor
19:00 - Friday, 29 December
Tot aici, anul viitor
Teatrul Apropo
Insecte
19:00 - Sunday, 17 December
Insecte
Teatrul Apropo
Fake News
19:30 - Wednesday, 13 December
Fake News
Teatrul Apropo