fbpixel

Karma

Karma Productie Mario Dance Atelier

Karma

Productie Mario Dance Atelier

O seara dedicata dansului contemporan, miscarii in tandem cu muzica, un spectacol despre poezie si iubire. 

O poveste a dansului condusa de lumina, emotii peste masura si bucurie din suflet. Reteta unui spectacol de succes.

Bine ați venit în tărâmul încântător al companiei Mario Dance Atelier, unde mișcarea transcende granițele și povestea ocupă centrul scenei. Ca o companie de dans vizionară, suntem dedicați creării de coregrafii care depășesc aspectul fizic, țesând o tapiserie de emoții, narațiuni și strălucire artistică pură.

La Mario Dance Atelier, dansul nu este doar o serie de pași; este o limbă care vorbește sufletului. Coregrafiile noastre sunt o călătorie fascinantă prin arta mișcării, concepută meticulos pentru a evoca emoții, a provoca gânduri și a lăsa o amprentă de neșters în inimile publicului nostru.

Cufundați-vă în fuziunea perfectă a inovației și tradiției, în timp ce dansatorii noștri excepționali dau viață unei simfonii de mișcări care traversează genuri și epoci. De la eleganța grațioasă a dansului clasic până la energia vibrantă a dansului contemporan, fiecare spectacol este o dovadă a diversității și versatilității artiștilor noștri talentați.

O sărbătoare vizuală, surprinzând esența expresiei umane prin limbajul dansului. Cu precizie și pasiune, dansatorii noștri transpun emoțiile în mișcare, creând un spectacol uluitor care transcende granițele culturale și rezonează cu publicul din întreaga lume.

Intră în lumea Mario Dance Atelier și experimentează magia coregrafiei care împinge granițele creativității, aprinzând o conexiune profundă între interpreți și spectatori. Compania noastră de dans nu este doar o colecție de artiști; este o sărbătoare a mișcării, o mărturie a puterii de exprimare și o călătorie în posibilitățile nelimitate ale corpului uman în mișcare.

Coregrafie Mario Grosu

Productie Mario Dance Atelier

Location
Date
Price
Order
Location
Palatul Cultural Theodor Costescu, Drobeta-Turnu Severin
Date
19:00 - Friday, 22 March 2024
Order
35 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Cerere în căsătorie
18:00 - Saturday, 2 March
Cerere în căsătorie
Casa Tineretului
Altă oră de dans
19:30 - Thursday, 7 March
Altă oră de dans
Cafeneaua Veche 9
Flagrant Dupa Ion Baiesu
19:00 - Saturday, 23 March
Flagrant
Trattoria 20
Scufița Roșie
11:00 - Sunday, 31 March
Scufița Roșie
Teatrul de Artă Deva
Gliese 445
20:00 - Saturday, 2 March
Gliese 445
Reactor
Got it?
19:00 - Tomorrow, 25 February
Got it?
Casa Tranzit