fbpixel

Iubesc! Iubesc! Te iubesc!

Iubesc! Iubesc! Te iubesc!

Iubesc! Iubesc! Te iubesc!

Vă invităm la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr 48 la spectacolul IUBESC! IUBESC! TE IUBESC! de Avtandil Varsimasvili, regia Andro Enukidze.

Un text dramatic de Avtandil Varsimașvili despre (așa cum reiese și din titlu) iubire. Dar... după milenii de valorificare artistică a temei, descoperim noi și noi valențe ale acestui sentiment.

Povestea de dragoste tratată inițial cu foarte mult umor este plasată într-un moment zbuciumat și foarte trist din istoria recentă a Gruziei (războiul cu Rusia din 2008).

Într-un cadru inedit (o viziune regizorală realizată în premieră absolută pentru publicul botoșănean) se va desfășura cronologic constituirea pasională a iubirii până la un deznodământ surprinzător.

Toate acestea sunt grefate pe un eșafodaj de întrebări existențiale pentru care fiecare trebuie să-și găsească propriile răspunsuri.

Regia: Andro Enukidze

Traducerea și adaptarea: Lucian Băleanu

Scenografia: Vera Kipiani

Coregrafia: Victoria Bucun

Distribuția: Oana-Maria Tudoran, Răzvan Amitroaei, Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Gheorghe Frunză, Gina Patrașcu-Zamfirache, Alexandru Dobynciuc, Dana Bucătaru, Lenuș Moraru, Ioan Crețescu, Sorin Ciofu, Irina Mititelu și Volin Costin.

Durata spectacolului: 1h 25′

Intrarea publicului se va face la ora 17:50

Numărul de locuri la spectacol este limitat!

Preț bilet - 36 lei, elevi, studenți, pensionari - 18 lei

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend