Inimă de câine

Inimă de câine

Inimă de câine

Inimă de câine este o adaptare scenică a nuvelei cu același nume scris de Mihail Bulgakov, o poveste provocatoare și plină de profunzime care explorează dilemele etice ale transformării umane și ale puterii corupătoare a societății.
Medicul savant Filip Preobrajenski alaturi de asistenta sa, Liza Bormenthal fac un experiment interzis, intr-o Moscova din ce in ce mai rosie. Oare a gasit stiinta calea de a transforma animalele in oameni?
O tematica la limita science-fiction, in acest spectacol in regia Alinei Hiristea Aldulescu
Cu un amestec captivant de umor negru, satiră socială și explorare profundă a psihologiei umane, spectacolul promite să captiveze și să provoace publicul într-un mod inedit.
Regizat de Alina Hiristea spectacolul aduce laolaltă o distribuție excepțională de tineri actori care aduc la viață personajele îndrăznețe create de Bulgakov.
Spectacolul urmărește crearea în laboratoarele ideologice/științifice a „omului nou”, a spălatului pe creier și aruncă punți de înțelegere a tehnicilor de manipulare contemporane, în plină desfășurare și acum, în forme mult mai subtile.(Radu Aldulescu, scenarist).
Producția Inimă de câine este parte a proiectului Gândește liber! - o pledoarie pentru gândirea critică, proiect finanțat de către UNITER.

Regia și selecția muzicală: Alina Hiristea
Scenariul: Radu Aldulescu

Distribuția:
Filipp Filipovici: Mihai Dulea
Șarik / Șarikov: Gabriel Costan
Liza Bormenthal / Dactilografa: Ruxandra Bălașu
Viazemskaia: Andreea Alice Preda 

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe