fbpixel
Skip to main content

„Eu nu am furat niciodată nimic” la FFIR15

„Eu nu am furat niciodată nimic” la FFIR15

„Eu nu am furat niciodată nimic” la FFIR15

Realizat ca o modalitate de explorare pe viu a anilor `80 în România, spectacolul de teatru imersiv „Eu nu am furat niciodată nimic“, scris și regizat de către Radu Mihail Savin, transformă spectatorii în participanți și îi transportă în timp în copilăria, adolescența, tinerețea lor sau a părinților.

Cei patru actori: Ela Ionescu, Alex Cruceru, Șerban Ghilvaci și Ileana Ursu abordează, în trei spații diferite ale Școlii Peter Thal, din Râșnov, teme precum: statutul studentului în comunism, alimentația rațională și organizarea politică a instituțiilor de învățământ. Cele trei decoruri realizate de către scenograful Cătălin Manea conturează atent spațiul acțiunii cu elemente ce redau în detaliu atmosfera epocii.

Prin această alăturare, Muzeul Ororilor Comunismului din România dorește crearea unui spațiu de comunicare imersiv prin îmbinarea artei teatrale cu un concept expozițional inovator.

Spectacolul se poate vedea marți, 22 august 2023 sau miercuri, 23 august 2023, de la ora 18:00, la Școala Peter Thal din Râșnov!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend