fbpixel
Skip to main content

Elida, Asociația Artiștilor Anonimi

"Elida, Asociația Artiștilor Anonimi" este o monodrama, o piesa despre regrete și neîmpliniri, despre bucurii și dorințe ascunse, despre speranța. 

Elida este o actriță trecută de prima tinerețe care, în așteptarea distribuirii în rolul la care a visat toată viața, Ofelia din Hamlet, își rememorează cariera, de la rolurile de compoziție la cele de comedie, trecând de la furie la extaz, de la lacrimi la râs molipsitor, de la umbre la lumină, de la tăcere la cuvânt revelator. 

Elida este o colecție de oglinzi, o invitație greu de refuzat la o introspecție dură. Elida nu poate fi privita fără să TE privești, fără să îți pui problema că ai avut și tu momente crunte de îndoială, de disperare, că te-ai pierdut în „roluri mărunte” care nu te-au pus în valoare, că te-ai „căutat” inutil în mici „replici” de umplutură, că te-ai negat și abandonat unor „roluri” care nu au făcut decât să-ți irosească talentul și curajul, tinerețea și energia. 

Spectacolul a primit premiul „Best one woman show” la Festivalul Internațional de Teatru Independent – Constanța – FITIC 2017. 

 Distribuția: Delia Hriscu-Badea 

Scenariul, ilustrația muzicală și regia: Florin Antoniu 

Producător: Cristian Hriscu-Badea

Elida, Asociația Artiștilor Anonimi