fbpixel
Skip to main content

DAC-AR AVEA GURĂ

14+
DAC-AR AVEA GURĂ

14+

DAC-AR AVEA GURĂ

un musical de Alexa Băcanu și Renata Burcă

Text: Alexa Băcanu

Muzica: Renata Burcă

Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu

Coordonare muzicală: Adonis Tanța

Decor: Oana Micu

Producție muzicală și inginerie de sunet: Tiki Horea

Efecte video: Alex Ponoran

Cu: Maria Alexievici, Iolanda Covaci, Radu Dogaru, Ionuț Grama, Adonis Tanța

Durata: 90 min.

Sinopsis:

Dac-ar avea gură vorbește despre anxietăți și nesiguranțe și despre structurile sociale care beneficiază din menținerea acestora. Mai vorbește și despre maturizare, despre descoperirea sinelui, despre compasiune față de ceilalți și față de noi înșine. Forma pe care au luat-o toate lucrurile astea nu e întâmplătoare: un musical cu accente horror despre elevii unui liceu cu renume, care trebuie să se descurce concomitent cu menținerea unui loc la înălțime pe scara socială a clasei, cât și cu faptul că liceul e o entitate antică și malefică ce se hrănește cu fricile lor, pe care le materializează sub forme monstruoase.

Spectacolul folosește efecte speciale: stroboscop, mașină de fum, sunete puternice și nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate, persoanelor cu epilepsie și celor cu pacemaker.

O coproducție Proiect 2 și unteatru.

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.