Curs de actorie pentru copii

Curs de actorie pentru copii

Curs de actorie pentru copii

My Straw organizează primul modul interactiv de actorie pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani, la Urban Hub.

Prin intermediul cursului de actorie, copiii vor învăța să funcționeze armonios în cardul unui grup, să își dezvolte abilitățile de comunicare, să își depășească timiditatea și să se exprime liber. De asemenea, își vor testa memoria, atenția și spontaneitatea și își vor spori încrederea în sine, prin jocuri de actorie și improvizație special concepute pentru copii.

Despre traineri

Sabina Armeanu și Adriana Aldea sunt actrițe cu experiență în lucrul cu copiii, în domeniul teatrului. În ultimii 3 ani, au aplicat o metodologie ce combină jocurile clasice de actorie cu noțiuni teoretice, replici din texte dramatice sau poezii. În urma exercițiilor, au constatat că metoda ludică este cea mai potrivită pentru fixarea informațiilor, în special în cadrul unui grup.

Când?

Cursul va avea loc sâmbătă, pe 28 ianuarie, începând cu ora 11:00. Grupele vor fi alcătuite în funcție de vârsta și numărul copiilor înscriși.

Unde?

Ne vedem la Urban Hub, în Piața Romană, nr. 2 (București). Atelierele se vor desfășura la mansardă. Părinții pot asista la curs, sau pot aștepta în incinta cafenelei de la parter.

De ce aveți nevoie

Copii trebuie să fie îmbrăcați cât mai confortabil, pentru mișcare.

Puteți aduce o sticlă reutilizabilă pentru apă.

Bilete

Prețul modulului este de 80 Ron. 

Pentru detalii, pe puteți contacta pe adresa de e-mail office@mystraw.ro sau la 0722574747. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe