fbpixel
Skip to main content

CIUDAT IMOBIL

CIUDAT IMOBIL

Colaj de texte de Dumitru Solomon

Regia artistică: Horia Suru

Scenografia: Mihai Pastramagiu

 

 

Distribuție

Alexandra Acalfoaie

Floricel Aionițoaei

Cezar Amitroaei

Daniela Bucataru

Ioan Creșescu

Alexandru Dobinciuc

Gheorghe Frunză

Lenuș-Teodora Moraru

Bogdan Muncaciu

Valentin Popa

Dragoș Radu

Alexandra Vicol

 

 

Locuim cu toții pe o planetă pe care ne chinuim în fel și chip și uităm unii de alții, uităm că suntem colocatari în acest spațiu. La scară mică, în comunitățile noastre mai reduse ca proporții, trebuie să învățăm să trăim împreună, respectându-ne unul pe celălalt, ajutându-ne, pentru că așa suntem construiți, să trăim în comunități.

Avem obligația de a face aceste comunități din ce în ce mai viabile, mai eficiente, pentru ca stilul și calitatea vieții să fie cât mai bune pentru fiecare.

În același timp, percepem comunicarea drept un fapt simplu, de la sine înțeles.

În realitate, gândim fiecare, extrem de personal, vedem doar propriul punct de vedere pe care dorim să-l impunem celorlalți – aceasta pe fondul convingerii că doar noi avem dreptate – o conduită care – evident – este împotriva comunicării.

O comunicare devine reală doar atunci când se exprimă mai multe puncte de vedere  - acestea fiind puse în dezbatere. Rezultă că trebuie să avem grijă permanent că, în afara propriului eu, a propriului ego, există și un punct de vedere a celuilalt. Abia atunci când se pun în discuție toate sugestiile formulate, cred că  se realizează, cu adevărat, un început al comunicării! 

Horia Suru

we also recommend

16.12.2020
(IN)CORECT


reactor Online, Cluj-Napoca

stagiunea toamnă 2020
SUPORT Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

Maternal
19.12.2020, în intervalul 19:00-24:00
Maternal


Online, TNRS - SCENA DIGITALA