CIUDAT IMOBIL

CIUDAT IMOBIL

CIUDAT IMOBIL

CIUDAT IMOBIL
colaj de texte de Dumitru Solomon
Regia artistică: Horia Suru
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Asistent regie: Ella Nistor
Costume: Cristian Marin
DISTRIBUŢIA: Alexandra Vicol, Alexandru Dobynciuc, Bogdan Muncaciu, Floricel Aionițoaei, Cezar Amitroaei, Daniela Bucătaru, Ioan Crețescu, , Gheorghe Frunză, Lenuș Moraru, Lidia Uja, Valentin Popa, Dragoș Radu.

Spectacolul pune în valoare dimensiunea socială a ființei umane, precum și importanța comunicării, a comunității, a alterității.
„Locuim cu toții pe o planetă pe care ne chinuim în fel și chip și uităm unii de alții, uităm că suntem colocatari pe această planetă. La scară mică, în comunitățile noastre mai reduse ca proporții, trebuie să învățăm să trăim împreună, respectându-ne unul pe celălalt, ajutându-ne, pentru că așa suntem construiți, să trăim în comunități. Avem obligația de a face aceste comunități din ce în ce mai viabile, mai eficiente, pentru ca stilul și calitatea vieții să fie cât mai bune pentru fiecare. În același timp, percepem comunicarea drept un fapt simplu, de la sine înțeles. În realitate, gândim fiecare, extrem de personal, vedem doar propriul punct de vedere pe care dorim să-l impunem celorlalți – aceasta pe fondul convingerii că doar noi avem dreptate – o conduită care – evident – este împotriva comunicării.
O comunicare devine reală doar atunci când se exprimă mai multe puncte de vedere – acestea fiind puse în dezbatere. Rezultă că trebuie să avem grijă permanent că, în afara propriului eu, a propriului ego, există și un punct de vedere al celuilalt. Abia atunci când se pun în discuție toate sugestiile formulate, cred că se realizează, cu adevărat, un început al comunicării!”(Horia Suru).
Horia Suru a fost distins anul trecut cu premiul UNITER pentru cea mai buna regie.
Data premierei: 28&29 septembrie 2019
Durata: 1h30’ (fără pauză)
👉Pret bilet - 36 lei; 18 lei – elevi, studenți, pensionari.
 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe