fbpixel
Skip to main content

Cercurile încrederii

14+

de Radu Popescu

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul Apropo, Bucuresti Sunday, 27 February 2022 / 19:00 50 lei
Cercurile încrederii de Radu Popescu

14+

Câștigător al Concursului Național de Dramaturgie FEST-FDR, Timișoara, 2017

Cu: Marcela Motoc, Cosmin Dominte, Teodora Daiana Păcurar, Maria Teodora Filip / Ioana-Maria Repciuc, Iuliana Danciu, Sidonia Doica,  Adrian Loghin

Scenografie: Diana Miroșu

Muzică: Alexandru Suciu

Afiș: Șerban Pîrvu

Regie: Radu Popescu

Durata: O ora și 50 de minute (fără pauză)

Data Premierei: 10 OCTOMBRIE 2019

Producător: Asociația TEATRUL.RO / Teatrul Apropo, 2019

Prezentare / Teaser:

Câtă încredere putem avea în oameni?

Căt de des ai fost nedreptățit deși spuneai adevărul?

Oare ce impact major poate să aibă acest lucru încă din copilărie și până la maturitate?

Spectacolul „Cercurile încrederii” vorbește despre rănile cauzate atât de acordarea încrederii, cât și de lipsa ei totală.

Clopoțelul sună de intrare la ora 19:00. Încerci să ajungi? Avem încredere în tine!

Cercurile Încrederii povestește într-un stil alert și comic despre construcția unui spectacolul pe celebra piesă a lui Shakespeare ”Romeo și Julieta”. Regizorul este un actor tânăr și talentat, ”tocmit” de conducerea unui liceu de prestigiu din România zilelor noastre să coordoneze trupa de teatru a instituției.

”Pe dinaintea și pe dindărătul” orelor facultative de teatru asistăm la dezvoltarea unor relații personale foarte speciale între profesorul non-conformist și adolescenții confruntați cu cele mai diverse probleme și întrebări, specifice vârstei.

”Cercurile ÎncrederiI” a primit Marele Premiu la Concursul Național de Dramaturgie FEST-FDR, 2017.

DISCLAIMER: spectacol recomandat adolescenților; vârsta minimă 14 ani – limbaj licențios.

Link filmare integrală (nelistată):  https://youtu.be/bIQ5VYqmrqQ 

Cronici: 

http://www.pauldutu.eu/cercurile-increderii-un-must-see-al-teatrului-apropo/

Festivaluri:

Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent, Ediția a Noua (Premieră în Festival)

Spectacolul ”Cercurile Încrederii” a fost finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul Sesiunii de proiecte II / 2019.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Pentru accesul în sala de spectacoleeste necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare / Adeverinței de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU un document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2, respectiv persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. Certificatul poate fi descărcat de aici: https://certificat-covid.gov.ro.
Purtarea corectă a măștii de protecție, în foaierul teatrului și în sala de spectacole, pe toată durata reprezentației, este obligatorie.