Capra cu 3 iezi / Cluj Napoca

Capra cu 3 iezi / Cluj Napoca Teatru de păpuși pentru copii

Capra cu 3 iezi / Cluj Napoca

Teatru de păpuși pentru copii

Era odată o capră care avea trei iezi. Iedul cel mare şi cu cel mijlociu dau prin băţ de obraznici ce erau, iară cel mic era harnic şi cuminte. Vorba ceea: "Sunt cinci degete la o mână şi nu samănă toate unul cu altul".

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de generaţii întregi de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii consacrate. Punerea în scenă a poveştii Capra cu trei iezi, de Ion Creangă face apel, fără menajamente, la sentimente reale și la situaţii de viaţă:

,,Trei iezi cucuieţi

Uşa mamei descuieţi!”

Sunt versurile cu care copiii vor pleca din sala de spectacol fredonându-le, pe lângă bagajul emoţional şi raţional căpătat.

Ne vom aminti că dragostea familiei, prietenia adevărată și iubirea sinceră triumfă mereu și ne fac viața atât de frumoasă.

Invitatii speciali din desenele animate purcelusa Peppa ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive, toti copiii vor primi cadou un balon modelat cadou la finalul spectacolului .

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Durata spectacolului: 50 minute

Scenariul: Ana Maria Dachmann

Regia: Sabina Arsenie

Producător: Golden Party

Spectacol jucat de trupa de actori FUNtasticii Cluj Napoca

Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Locația: Cinema Marasti , Cluj Napoca

Data: duminica 23.04 ora 11:00

Biletele se gasesc online pe  www.eventbook.ro si pe situl  www.goldenparty.ro sau la sala înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

Bilete : VIP rand 1-3 pret  50 lei

Bilete regular : rand 4 – 12  pret 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet doar copiii între 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.

Atenție, se filmează și se fotografiază!

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe