fbpixel
Skip to main content

Anul ăsta nebunia e la mare trecere

o adaptare după William Shakespeare și Ben Jonson, de PETRE PLETOSU 

Cu Petre Pletosu si Andra Pletosu 

Un spectacol fascinant dedicat marelui Shakespeare (23 Aprilie 1564 - 23 Aprilie 1616).   

"A fi sau a nu fi: iată-ntrebarea!” Fără să uite de scopul teatrului - pe un ton personal de satiră socială, actorul și regizorul Petre Pletosu - dezvoltă pe scenă un nou Hamlet. Astfel, ”arată virtuții adevăratele ei trăsături, păcatului icoana lui, și tuturor vremurilor și vârstelor tiparul lor”. Prin crearea celor două personaje din lumi diferite - Duhul și Scutură Lance, în interpretarea actorilor Andra Pletosu și Petre Pletosu - ne confirmă faptul că nu există delimitări ferme între ficțiune și realitate...


”ANUL ĂSTA NEBUNIA E LA MARE TRECERE” este un spectacol emoționant de muzică și poezie, prin care ”durere, patimi, gând (...) se schimbă-n har și gingășie”. ”Veniți să-l vedem împreună!”  

Durată: 60 de minute 

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. 

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Anul ăsta nebunia e la mare trecere

we also recommend

Zeul măcelului
disponibil pentru vizualizare până la 30.04.2020
Zeul măcelului


Online

Cealaltă Femeie
12.04.2020
Cealaltă Femeie


Teatrul InDArt, Bucuresti

Oscar si Tanti Roz Live stream
10.04.2020
Oscar si Tanti Roz

Live stream
Online