fbpixel
Skip to main content

Adevărata poveste a Spânului

Adevărata poveste a Spânului

Adevărata poveste a Spânului

Avem oare nevoie astăzi să ne redescoperim, să ne reîntoarcem la folclorul și la basmele românești? Mai simțim oare nevoia, măcar din când în când, să ne descânte inimile și să ni le aline o poveste? Eu cred că da. Așa că dacă vreți să aflați cine sunt eu, Spânul, cu adevărat, veniți repede repejor, ca vântul și ca gândul, să vă port pe aripile cuvântului!

Cristina Bordeanu este o tânără actriță independentă, absolventă a Facultății de Teatru și Film, UBB, Cluj-Napoca, în 2022. Îndrăgostită de basme, folclor și tradiții, și-a scris, conceptualizat și gândit one-woman showul ,,Adevărata poveste a Spânului”, un spectacol care îmbină universul arhaic cu contemporaneitatea și în care figura antagonistului din Harap-Alb este reabilitată, Spânul, fiind de fapt, nevinovat și obligat de tot felul de cirucumstanțe să procedeze așa cum a făcut-o. ,,Un spectacol despre natura umană în care demonstrez că fiecare dintre noi, avem în interiorul nostru, atât dimensiunea de victimă, cât și cea de călău”. Spectacolul a avut până acum 7 reprezentații prin țară. Data de 1 aprilie va da startul unui turneu naţional independent organizat de Cristina pentru reabilitarea imaginii Spânului, și bineînțeles, promovarea proprie ca artist. A avut colaborări cu Asociația Texte bune în locuri nebune și Compania Magic Puppet. A organizat și moderat seri de SPOKEN WORD POETRY, în Brașov și în Cluj-Napoca. A sustinut ateliere de teatru prin țară, atât pentru adolescenți și adulți, cât și pentru vârstnici. Este pasionată de oameni. Ea crede că cea mai mare putere a unui om este de a oferi și de... a crede.

,,Să te fereşti de omu' Spân!", zice poporu’.
... că omu' Spân e om viclean, om fără inimă, om hain și fară Dumnezeu."
Zău? Eu l-am iubit așa de tare că am făcut o poveste dooooar pentru el, ca să-l cunoașteti și voi cu adevărat și să-l iubiți și să-l luați acasă, ahaha. Eu îl iau cu mine peste tot, că acum locuiește în mine și nu mai pot să ma desprind de el.

Vă aștept pe 8 aprilie, la ora 17, că știți voi răii ies numa' pe înserate, la Recul, să descoperiți și voi cine e Răul și cine e Eroul!
⭐ One Woman Show cu și de Cristina Bordeanu
⏳ 50 min
🌞12+

📍 Recul - Splaiul Unirii 160
🗓 Sâmbătă, 8 aprilie
⏰ 17:00
🎟 Preț bilet 50 lei. Recomandăm achiziționarea biletelor online de pe eventbook.ro (link în curând), însă pot fi achiziționate și de la fața locului, în ziua spectacolului, numai cu rezervare la ☎ 0737650420

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Insecte
19:00 - Sunday, 17 December
Insecte
Teatrul Apropo
HANSEL ȘI GRETEL
10:30 - Saturday, 9 December
HANSEL ȘI GRETEL
Teatrul Arlechino
Super Mos Craciun – Medias Spectacol de Craciun pentru copii
17:00 - Thursday, 7 December
Super Mos Craciun – Medias
Sala Traube