fbpixel
Skip to main content

A truth, a lie and a list of possibilities

Too Good Not To Show It

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Vizualizează Sunday, 08 November 2020 / 20:00 0 lei (Acces pe bază de bilet cu valoare 0)
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.
Online Vizualizează Sunday, 15 November 2020 / 20:00 0 lei (Acces pe bază de bilet cu valoare 0)
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.
A truth, a lie and a list of possibilities Too Good Not To Show It

Concept: Andreea Novac

Coregrafie şi interpretare: Andreea Belu, Cristina Lilienfeld, Andreea Novac

Sound Design: Florin Ciocan

Light Design: Alexandros Raptis

Costume: Sabina Suru

O producție Developing Art

Co-finanțat AFCN

 

A truth, a lie and a list of possibilities face parte din trilogia Beauty – Disgust -  Utopia şi este spectacolul cu care coregrafa Andreea Novac încearcă să îşi clarifice atitudinea faţă de controversata tema a frumuseţii. Intrebarea pe care o adresează spectacolul se leaga mai ales de felul în care este produsă şi folosită frumuseţea, înţeleasă aici ca experienţă de comunicare, dezgolită de promisiuni estetice, o experienţă care se întâmplă spontan, continuu şi care, cel puţin teoretic, produce o alterare (temporară sau permanentă) a subiectului şi obiectului. 

 

A truth, a lie and a list of possibilities îşi propune să creeze un spaţiu al reflecţiei şi reconsiderării, să deschidă apetitul pentru nuanţe, să ofere diferite grade ale unei proprietăţi instabile. 

 

“Nu tratez frumusețea ca pe un obiect sau ca pe o calitate estetică, ci mai degrabă o înțeleg ca pe o interacțiune particulară între spectator și performer, ce implică un transfer de putere; o experiență transformatoare, mereu instabilă, subjugantă și eliberatoare în același timp.” Andreea Novac

 

Spectacolul a fost prezentat la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Fabrica de Pensule Cluj Napoca, Teatrul FIX Iaşi și Visssual Brașov.

 

Andreea Novac este artist independent, coregraf şi performer. A studiat Psihologia la Universitatea Bucureşti şi apoi Coregrafia la Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „IL Caragiale” București. Este pasionată de creaţie coregrafică, educaţie artistică, discurs teoretic şi performativ. Trece prin numeroase stagii de formare profesională și artistică, participă la rezidențe naționale și internaționale, creează spectacole de dans și performance, coregrafie pentru teatru şi film, lucrează interdisciplinar, susţine ateliere de dans contemporan. A fost coordonator de comunicare și consilier artistic în cadrul Centrului Național al Dansului București, este membru fondator al Asociației Developind Art și colaborează cu artiști și structuri independente sau instituții pentru a susține și dezvolta proiecte în domeniul dansului contemporan și artelor performative.

 

A truth, a lie and a list of possibilities va fi prezentat online ca parte a proiectului Too Good Not To Show It, produs de Asociația Developing Art în 2020.

Proiect co-finanțat AFCN

Parteneri: Centrul Cultural Reduta Brașov, Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava, Teatrul Andrei Mureșanu Sfântu Gheorghe

Parteneri media: Modernism.ro, Feeder.ro, Gala Societății Civile

we also recommend