Politica de confidențialitate


Deținătorul site-ului eventbook.ro este societatea SC EVENTBOOK SRL, identificată prin CUI: RO31145850, Înregistrată la registrul Comerțului sub nr J40/949/28.01.2013, Sediu social: Intr. Bădeni, nr. 3, sector 3, București, numită în continuare EVENTBOOK.

Eventbook oferă, în baza unui contract prealabil cu organizatorii de evenimente (promoteri) serviciul de vânzare bilete sau înregistrare participanți. Acesta se poate realiza pe platforma eventbook.ro, prin alte pagini web sub formă de API sau iframe sau offline în puncte de vânzare (rețeaua Eventbook, casele de bilete ale anumitor locații, la sediul Promoterului). 

Ce date colectăm de la tine?

Indiferent de evenimentul pentru care cumperi bilete, pentru achiziția pe platforma eventbook.ro solicităm următoarele date (numite în continuare “Date esențiale”)

Particularități:

În funcție de tipul de logare pe care îl folosești, la Datele esentiale se pot adăuga următoarele: Facebook id, Google Id, dacă alegi să îți creezi un cont / să te loghezi folosind una dintre aceste platforme. 

În funcție de modalitățile de plată / livrare pentru care optezi la achiziția biletelor, la Datele esențiale se pot adăuga următoarele: cont bancar, adresă de domiciliu sau alte adrese

În funcție de evenimentul pentru care cumperi bilete / te înregistrezi ca participant, la Datele esențiale se pot adăuga anumite date de care Promoterul are nevoie (organizatorul ce a contractat Eventbook pentru gesionarea serviciul de vânzare bilete / acces / colectare taxe de participare). 

Câteva exemple: 

CNP sau număr act de identitate: în cazul anumitor evenimente încadrate în categoria “Grad ridicat de risc” (competiții sportive), Promoterii pot fi notificați de organele responsabile de ordine de obligativitatea solicitării acestor date de la cumpătorii de bilete, în consecință, acestea pot fi solicitate de către Eventbook pentru a putea procesa tranzacțiile. 

Data nașterii, sex, vârstă, status marital, fotografii, dar fără a se limita la acestea: în cazul anumitor evenimente, pe lângă Datele esențiale, Promoterul poate solicita date suplimentare necesare personalizării evenimenutlui pentru participanți, ce vor fi colectate prin intermediul platformei Eventbook. Spre exemplu, ți se poate solicta uploadarea unei poze cu tine pentru emiterea unui badge de participant. 

De ce colectăm aceste date despre tine?

Pentru procesarea corectă a comenzilor de bilete 

Pentru a identifica comanda ta atunci când ne soliciți ajutorul telefonic, pe email sau în mesageriile de pe rețelele sociale

Pentru a te notifica, din inițiativa Eventbook sau la solicitarea Promoterului, în cazul în care se produce o schimbare în desfășurătorul unui eveniment pentru care ai cumpărat bilet: reprogramare, anulare, schimbare desfășurător comunicat inițial, schimbare locație etc. 

Pentru a personaliza conținutul afișat în funcție de comportamentul tău pe site 

Pentru a te informa despre viitoarele evenimente puse în vânzare pe platforma Eventbook, în urma unui acord în prealabil din partea ta.

Cine are acces la datele tale? 

Angajații Eventbook

Promoterul și angajații Promoterului 

Cât păstrăm datele tale?

Datele tale sunt păstrate pe toată durata deținerii unui cont de utilizator pe site-ul Eventbook. Dacă dorești ștergerea contului de utilizator, te rugăm să ne transmiți un email pe office[at]eventbook.ro cu subiectul "Ștergere cont". 

Cum îmi șterg datele?

Dacă dorești ștergerea datelor tale și a contului de utilizator, te rugăm să ne transmiți un email pe office[at]eventbook.ro cu subiectul "Ștergere cont".