fbpixel
Skip to main content

Idei de cerere in casatorie: cererea in casatorie subacvatica

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Eforie Nord, Eforie Nord voucher valabil 12 luni de la achiziție 916 lei
Idei de cerere in casatorie: cererea in casatorie subacvatica

Exista in viata anumite momente importante, marcante, care raman cu tine mereu, precum majoratul, absolvirea, primul sarut, nasterea primului copil etc. Pe lista mentionata inainte trebuie musai sa fie si cererea in casatorie. Fie ca esti cel care face acest gest, fie ca esti cea care primeste inelul, momentul este unic si ramane intiparit pentru totdeauna in memoria fiecaruia. Pentru cel care face cererea exista mereu presiunea sa fie cat mai original si sa faca momentul cat mai special, iar ideile originale de cerere in casatorie se restrang rapid in jurul tau, mai ales daca esti printre ultimii din grupul tau care face acest pas.

Iti propunem o experienta extrem de originala si anume cererea in casatorie subacvatica, cu care sigur o sa reusesti sa iti impresionezi pana la lacrimi iubita.

Exista mii de preferinte din parte femeilor pentru acest moment. Unele prefera in afara tarii, precum Paris sau Milano, altele isi doresc acest lucru sa se intample la o cina romantica, sau altele, de ce nu, intr-un spatiu extrem de simplu. Noi credem ca este bine sa spargi anumite tipare si sa ii oferi iubitei tale ACEA cerere in casatorie pe care consideri ca o merita. Partenerii nostri de la Nemo Diving Center au pregatit totul pentru tine si iti asigura reusita initiativei tale. Tu doar trebuie sa iti convingi iubita ca o escapada la Eforie Nord este cea mai buna idee si sa o ademenesti la locul unde va avea loc cererea in casatorie subacvatica. Spui ca iti doresti cu ardoare o sesiune de scuba diving in piscina si planul incepe incet incet sa prinda contur.

Dupa sesiunea de practica si instructaj, momentul se apropie. Stim ca o sa ai emotii mari, dar cred ca toata experienta o sa merite pe deplin. Viitoarea mireasa sigur nu o sa uite nicioadata cum a dat din cap frenetic atunci cand ai scoti cartonasele pe care scrie frumos “Vrei sa fii sotia mea??”. Toate prietenele ei o sa fie negre de gelozie si probabil o sa te mentioneze si prietenii lor, pentru ca acum le-ai dat de lucru si trebuie sa te egaleze in performante. Acestea fiind spuse, va recomandam cererea in casatorie subacvatica pentru un inceput original al vietii voastre in doi.

Nu uita si de celelalte elemente, care fac o cerere in casatorie un succes:

1. Alegerea locatiei si ideii - Am bifat impreuna mai sus

2. Alege participantii - Acestia trebuie sa fie prieteni apropiati, dar astfel incat sa nu dea de banuit cumva viitoarei mirese, astfel incat sa strice surpriza

3. Alege inelul - Aici sky is the limit, dar iti recomandam sa apelezi la un brand romanesc care noua ne place foarte mult: Teilor.

Detaliile experienței:

 • Instructaj complet cu un instructor profesionist în privința siguranței, modului de respirare și comunicare subacvatică
 • Sesiune de practică în piscină
 • Amenajarea scenei pentru cererea în căsătorie
 • Filmare HD a experienței
 • Locație: Eforie Nord
 • Experiență valabilă pentru 2 persoane
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
 • Efectuarea scufundarii depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea experientei.

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Yoga in 2 si masajul Yumeiho de cuplu – o experienta a relaxarii


Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Tur cu masina de epoca si o caricatura de cuplu funny


Bucuresti, Bucuresti

Smart experience - degustare de vinuri la crama Rotenberg
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Smart experience - degustare de vinuri la crama Rotenberg


Ceptura de Jos

6 Months Subscription TNRS – Digital Stage
01.01.2022 - 31.12.2022
6 Months Subscription TNRS – Digital Stage


Online