fbpixel
Skip to main content

Experimenteaza realitatea virtuala in cel mai mare spatiu de VR din Bucuresti

Experimenteaza realitatea virtuala in cel mai mare spatiu de VR din Bucuresti

Experimentează realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi în unul din cele mai mari spații de VR! Incearca aceasta activitate creativa pentru copii, dar si pentru adulti.

Așa cum îi spune și numele, uniVRse este universul virtual reality, cel mai nou concept de pe piață, dotat cu cele mai multe perechi de ochelari HTC Vive la nivel național. Din pasiune pentru gaming, pentru tot ce ține de tehnologia modernă și de realitatea virtuală, dar mai ales pentru experiența socială am creat acest spațiu unde vă punem la dispoziție jocuri multiplayer și simulatoare de curse în virtual reality. Ochelarii HTC VIVE te teleportează de jur împrejur în realitatea virtuală fără margini. SteamVR Tracking te ajută să ai parte de cea mai faină experiență posibilă și îți permite să te joci oricum îți dorești – așezat, în picioare sau de-a lungul spațiului alocat.

Echipamentul este prevăzut cu un controller de 360 grade și headset tracking, grafică realistă, audio direcționat și mișcări senzoriale HD, care transformă acțiunile și mișcările din real în virtual, creând o impresie puternică de transpunere și dublare a realității.

Sistemul Chaperone te avertizează în privința cadrului de joc, astfel încât să te poți bucura de experiența realitatii virtuale fără să-ți faci griji în legătură cu lumea reală, cu faptul că te-ai putea lovi sau atinge de ceva. Camera din față îți oferă, de asemenea, un mic cadru legat de lumea reală – prin urmare poți sta jos sau poți purta o conversație fără să-ți scoți căștile. Volanele de curse virtual reality sunt cele mai fiabile simulatoare de curse auto, ce dispun de modele de controllere ușor de folosit și atractive. Simulatoarele dispun, de asemenea, de un motor dual force feedback, transmisie elicoidală și de o direcție clară, silențioasă, păstrată cu ajutorul padelelor schimbătorului de viteze, care creează o tranziție lină, fără distragere a atenției de la monitor.

Pentru a crea o experiență cât mai realistă și pentru a păstra postura corpului ca și când ai conduce o mașină reală, simulatorul virtual reality este prevăzut cu pedale, frâne, ambreiaj, permițând accelerarea, frânarea și schimbarea vitezelor ca într-o cursă adevărată. Mai mult decât atât, cu platforma Logitech simți fiecare înclinare și fiecare tip de teren și îți creează senzația că te-ai afla în academia Titi Aur. Cu un volan îmbrăcat în piele cusută manual, de înaltă calitate, cu un look & feel al unei mașini de curse performante, și cu echipamente elicoidale modelate după cele folosite în transmisiile auto pentru a reduce zgomotul și vibrațiile, ai parte de o experiență mult mai confortabilă și durabilă.

Univrse este punctul de intersecție între plăcerea de a te juca, de a evada din realitatea propriu-zisă și a intra într-o lume imaginată. Este locul în care poți învăța lucruri din diverse domenii, într-un mod interactiv și captivant!

Alege prin urmare aceasta idee originala de cadouri pentru iubit sau pentru copilul tau drag!

Detaliile experientei

  • O oră de joc cu ochelari Virtual reality / HTC Vive
  • O oră pe simulatoarele de masini de curse Virtual reality şi pe platforma KAT WALK
  • Diversitate de jocuri: https://www.univrse.ro/experiente/
  • Locație: Bucureşti, UniVRse
  • Experiență pentru două, trei sau cinci persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni de la achiziționarea voucher-ului.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

we also recommend