fbpixel
Skip to main content

Masini de viteza - adrenalina pe un circuit profesionist

Masini de viteza - adrenalina pe un circuit profesionist

Masini de viteza - adrenalina pe un circuit profesionist

Masini de viteza - adrenalina pe un circuit profesionist, experienta care te face sa te simti liber si in controlul propriilor actiuni. Exista multe modalitati prin care poti sa simti toate aceste efecte, insa senzatia deplina o simti la volanul unei masini de viteza. In functie de personalitate ta si de riscurile pe care ti le poti asuma, avem o lista intreaga de experiente deosebite pe care le poti incerca in cautarea ta de „WOW”, pentru a trai la intensitate maxima fiecare moment fara regrete. Aceasta este o idee de cadou pentru iubit deosebita.

Iti propunem sa lasi viteza sa te ghideze pe o pista rapida de curse de masini, dar atentie, totul trebuie facut in siguranta deplina. De aceea, inainte de a te urca la volanul unei masini de viteza, iti facem un instructaj riguros si te lasam pe mana celor mai experimentati care sa iti prezinte masurile ce trebuie luate pentru un condus fara incidente. Totul se intampla la Academia Titi Aur, care cuprinde cel mai complex autodrom din Europa de Est, cu peste 8 zone diferite pentru condus. Echipa este una de elita, avand 30 de traineri, piloti si copiloti, activi sau retrasi din campionatele de motosport.

Flota este una impresionanta, cu masini de viteza puternice, de la Renault, Mercedes, Ford sau Audi. Da, poti testa una dintre aceste masini puternice pe pista de curse si adrenalina o sa depaseasca kilometrajul legal. Daca te-ai plictisit de atatia cai putere, te lasam 10 minute sa incerci pista si cu masina ta, insa fara suparare, nu se compara, decat daca ai in proprietate masini de viteza asemanatoare, ceea ce este putin probabil.De fiecare data iti aducem aminte cat de important este sa iti urmezi pasiunea, dar in conditii de maxima siguranta, atat pentru tine cat si pentru cei din jur. Ne bucuram atunci cand avem clienti fericiti, pasionati de masini de viteza, insa suntem si mai satisfacuti atunci cand vedem cat de preocupati sunt de un condus corect.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

  • Instructaj privind circuitul și regulile de siguranță ale acestuia și ale mașinii
  • Tur de 10 de minute pe un circuit profesionist cu masina ta
  • Tur de 10 de minute pe un circuit profesionist cu o mașină la alegere
  • Locație: la 30 km de București, Academia Titi Aur
  • Experiență pentru o persoană
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adaugă un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
  • Soferul trebuie sa fie in posesia unui permis de conducere valabil in momentul realizarii experientei.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe