fbpixel
Skip to main content

Cadou special - Un ziar / revista originale din ziua nasterii tale sau din orice zi pe care o consideri importanta

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 99 lei
Cadou special - Un ziar / revista originale din ziua nasterii tale sau din orice zi pe care o consideri importanta

Daca vrei sa impresionezi cu un cadou special persoana ce iti e draga, iti punem la dispozitie un cadou inedit: un ziar/revista din ziua nasterii tale sau din orice zi pe care tu o pretuiesti (aniversarea casatoriei, prima zi in care v-ati cunoscut, ziua nasterii celor dragi, etc).

Ai posibilitatea sa alegi publicatia, ziua si anul acesteia. Daca nu avem ce cauti, iti vom propune o publicatie similara din aceeasi data/luna (unele publicatii au o aparitie lunara).

Cu siguranta este unul din cele mai originale cadouri ce poate fi oferit, iar persoana ce il primeste va agata pe perete o amintire de neuitat.

Ziarele capteaza momente simbolice pe care timpul le-a traversat,devenind astfel comori prin care descoperim urmele lasate de trecerea acestuia.

Sa ajungi sa cunosti stirile sportive sau cele istorice din data in care te-ai nascut, iti poate emotiona sufletul,pentru ca ajungi sa cunosti prima parte din istoria vietii tale.

Detaliile experientei:

  • Ziarele sunt originale sisunt disponibile din anul 1866 pana in 2015, in limita disponibilitatii avute de partener. In cazul in care nu este disponibila o publicatie din ziua solicitata, va fi oferita o publicatie din luna respectiva.
  • Pretul experientei include transportul
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o publicatie achizitionata
  • Unele publicatii au avut o aparitie lunara

we also recommend

disponibil 48h de la achiziționarea biletului
Juliet's Love

Productie Mario Dance Atelier
Online

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Squash - experimenteaza un sport energic


Bucuresti, Bucuresti