fbpixel
Skip to main content

Best Virtual Reality Gaming Party Ever!

Best Virtual Reality Gaming Party Ever!

Așa cum îi spune și numele, uniVRse este universul pentru realitatea virtuala. Cel mai nou concept de pe piață, dotat cu cele mai multe perechi de ochelari HTC Vive la nivel național. S-a creat acest spațiu din pasiune pentru gaming, pentru tot ce ține de tehnologia modernă și de realitatea virtuală. Şi pentru a crea o experiență socială interactivă vi se pun la dispoziție jocuri multiplayer și simulatoare de curse în virtual reality.

Ochelarii HTC VIVE te teleportează de jur împrejur în realitatea virtuală fără margini. SteamVR Tracking te ajută să ai parte de cea mai faină experiență de gaming posibilă. Pentru că îți permite să te joci oricum îți dorești – așezat, în picioare sau de-a lungul spațiului alocat. Echipamentul este prevăzut cu un controller de 360 grade și headset tracking, grafică realistă, audio direcționat și mișcări senzoriale HD. Astfel se transformă acțiunile și mișcările din real în virtual, creând o impresie puternică de transpunere și dublare a realității.

Sistemul Chaperone te avertizează în privința cadrului de joc. Astfel încât te poți bucura de experiența VR-ului fără să-ți faci griji că te-ai putea lovi sau atinge de ceva. Camera din față îți oferă, de asemenea, un mic cadru legat de lumea reală. Prin urmare poți sta jos sau poți purta o conversație fără să-ți scoți căștile. Volanele de curse VR sunt cele mai fiabile simulatoare de curse auto, ce dispun de modele de controllere ușor de folosit și atractive. Simulatoarele dispun, de asemenea, de un motor dual force feedback, transmisie elicoidală. De o direcție clară, silențioasă, păstrată cu ajutorul padelelor schimbătorului de viteze. Se creează astfel o tranziție lină, fără distragere a atenției de la monitor.

De asemenea, poti experimenteaza realitatea virtuala in medicina, realitatea virtuala in educatie sau chiar istoria realitatii virtuala printr-o suita de kit-uri de realitate virtuala puse la dispozitie.

Simulatorul este prevăzut cu pedale, frâne, ambreiaj, permițând accelerarea, frânarea și schimbarea vitezelor ca într-o cursă adevărată. Pentru a crea o experiență cât mai realistă și pentru a păstra postura corpului ca și când ai conduce o mașină reală. Mai mult decât atât, cu platforma Logitech simți fiecare înclinare și fiecare tip de teren și îți creează senzația că te-ai afla în Academia Titi Aur. Cu un volan îmbrăcat în piele cusută manual, de înaltă calitate, cu un look & feel al unei mașini de curse performante ai parte de o experiență mult mai confortabilă. Iar echipamentele elicoidale modelate după cele folosite în transmisiile auto, reduc zgomotul și vibrațiile. Univrse este punctul de intersecție între plăcerea de a te juca, de a evada din realitatea propriu-zisă și a intra într-o lume imaginată. Este locul în care poți învăța lucruri din diverse domenii, într-un mod interactiv și captivant!

Daruieste-i iubitului tau aceasta experienta ca idee de aniversare de ziua lui sau in orice zi doresti o idee de cadou pentru el!

Detaliile experientei

  • Ochelari virtual reality / HTC Vive
  • Simulatoarele de curse virtual reality şi platforma KAT WALK
  • Diversitate de jocuri
  • Locație: Bucureşti, UniVRse
  • Experiență pentru maxim 15 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni de la achiziționare
  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)
  • Rezervarea se face cu cel puțin 72 de ore înainte

we also recommend

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Experienta interactiva - Club de filme si debate online


Online, pe zoom.us

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri pentru el – participare la Regata Marii Negre


Litoralul românesc, Constanta

Workshop - Vreau sa incep sa scriu!
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Workshop - Vreau sa incep sa scriu!


Bucuresti