fbpixel
Skip to main content

Stefan Ahnhem la București

duminică, 6 octombrie, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Stefan Ahnhem la București duminică, 6 octombrie, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu

Editura Litera împreună cu Ambasada Suediei la București vă așteaptă duminică, 6 octombrie, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la întâlnirea cu Stefan Ahnhem!

Vă invităm să-l descoperiți pe autorul celei mai vândute serii de thrillere a momentului - seria Fabian Risk - într-un dialog cu jurnalistul și scriitorul Marius Constantinescu.

Discuția în limba engleză va fi intepretată în limba română de Nadine Vlădescu și se va încheia cu o sesiune de autografe.

 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări prin eventbook.

Cărțile autorului Stefan Ahnhem sunt traduse din limba engleză de Dana Ligia Ilin și sunt publicate în România de Editura Litera: “Victimă fără chip”, „Al nouălea mormânt”. 

„Minus optsprezece grade” împreună cu alte trei volume din serie sunt în pregătire.

Evenimentul este organizat de Editura Litera împreună cu Ambasada Suediei la București.  Partener Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

 

Mai multe informații despre autor:

Stefan Ahnhem a debutat cu romanul Victimă fără chip (Victim without a face) care este la momentul actual cel mai bine vândut thriller scandinav și a câștigat Premiul pentru cel mai bun roman polițist al anului în Suedia. Romanul face parte din seria Fabian Risk ce îl are drept protagonist pe detectivul cu același nume și continuă cu volumele Al nouălea mormânt (The ninth grave), Minus optsprezece grade (Eighteen Below Zero), Motiv X, seria fiind prelungită recent la 6 cărți în total.

Stefan Ahnhem s-a născut în Helsingborg, Suedia, şi în prezent locuieşte în Stockholm. Timp de mulţi ani a fost scenarist şi a lucrat, printre altele, la adaptarea pentru televiziune a seriei „Kurt Wallander“ a lui Henning Mankell. De asemenea, este membru al comitetului director al Uniunii Scriitorilor din Suedia.

„Stefan Ahnhem știe cum să scrie un thriller sofisticat și să mențină suspansul pe parcursul întregii cărți. Al nouălea mormânt este la fel de captivant ca romanul său de debut, Victimă fără chip.“ BTJ, Suedia

„Ahnhem ar putea fi foarte bine următorul Stieg Larsson cu acest thriller care depășește frontierele internaționale, scoate la iveală o potențială conspirație guvernamentală și ne prezintă o iubire care transcende moartea.“ Criminal Element, SUA

„Odată cu apariția lui Stefan Ahnhem, s-a ivit în sfârșit un demn moștenitor al lui Stieg Larsson.“ NDR, Germania

„Mai înfricoşător decât Jo Nesbø, mai întunecat decât Stieg Larsson.“ Tony Parsons

 #stefanahnheminromania 

we also recommend

Traseu offroad cu o masina 4X4 de competitie
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Traseu offroad cu o masina 4X4 de competitie


Bucuresti

Experimenteaza atelierele Ayur Yoga & Mindfullness
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experimenteaza atelierele Ayur Yoga & Mindfullness


Bucuresti