fbpixel
Skip to main content

Vânătoare arhitecturală în zona Mantuleasa

Vânătoare arhitecturală în zona Mantuleasa

Pe 21 aprilie, sâmbătă, într-o zi cu soare și voie bună, avem program de descoperit, căutat, redescoperit, admirat, fotografiat micile și marile comori arhitecturale din zona Mântuleasa.

Cum?

Printr-un joc urban tip competiție în care, intr-un timp delimitat, trebuie să găsești cât mai multe indicii/comori arhitecturale.


Ce sunt “comorile arhitecturale”?

Sunt mici detalii arhitecturale care vorbesc de alte vremuri, altă estetică și dau farmec unei case, unui cartier, unui oraș. Pratic, va trebui să cauți – și să găsești! – uși, portaluri, ferestre, bovindouri, marchize, vile neoromânești, blocuri Art Deco și alte elemente de arhitectură.


Și dacă n-am cunoștințe de arhitectură? O_O

Nu-ți sunt necesare; te ajutăm noi cu un *kit de vânătoare*: hartă, dicționar de termeni necunoscuți, etc), dar e bine să ai:

- e echipă formată din 2 – 4 prieteni

- un aparat foto

- niște spirit de observație

- niște spirit de aventură

- încălțări comode


Scopul Vânătorii arhitecturale?

În general, obiectivele vânătorii arhitecturale e să te facă să fii turist în orașul tău, să descoperi o zonă relativ necunoscută din București, să te familiarizeze cu 2-3 termeni arhitecturali (e ca și cum ai învăța "Salut" și "Ce mai faci?" într-o limbă străină :D ).


Ok. Cum particip?

Te înscrii prin eventbook.ro.

Poți să-ți înscrii întreaga echipă, poți să te înscrii doar pe tine ca membru într-o echipă sau poți să te înscrii deși nu ai echipă (și o să-ți găsim noi una, sâmbătă, pe loc).


Există o limită de vârstă?

Nu.


Pot să vină și copii?

Da, dar întrebările nu sunt făcute pentru persoane care au mai puțin de 14 ani. Menționați în momentul înscrierii (o să aveți o căsuță specială) câți copii sunt în echipă, ce vârstă au și o să găsim o soluție. :)

Cât costă?

35 de lei/persoană


 

La cât?

Distracția începe la 11.30 (și se termină la 15.00 cel mai târziu). Detaliile legate de ziua Vânătorii - locul de întâlnire, ora - vor fi transmise pe mail celor înscriși pe 20 aprilie.

we also recommend

Abonament Festivalul de conferințe "Despre lumea în care trăim" Festivalul „Despre lumea în care trăim”
abonament valabil pentru toate cele 4 conferințe din cadrul festivalului
Abonament Festivalul de conferințe "Despre lumea în care trăim"

Festivalul „Despre lumea în care trăim”
Online