fbpixel
Skip to main content

Fuckup Nights Bucharest Vol. V - Online Edition

Fuckup Nights Bucharest Vol. V - Online Edition

Eșecul poate fi un arhitect foarte creativ în transformarea unui business sau a unei cariere din ruină în atracție pentru public – Fuckup Nights Vol. V dezvăluie 5 noi astfel de povești

Proiectarea unei structuri arhitectonice are nevoie de viziune și disciplină. Toți știm să construim o casă pe hârtie. O cărămidă se pune lângă alta, apoi un nou rând și așa mai departe. La fel de bine știm că nu prea putem să le punem din doi în doi și unde ne aducem aminte. O cărămidă luată din fundație poate avea o consecință la fel de dură ca adoptarea unei decizii care aduce sfârșitul carierei cuiva sau chiar a unui business.

Suntem arhitecți ai propriilor noastre vieți, dar, uneori, planul de pe hârtie nu seamănă cu ce găsim pe șantierul profesional. Așa că multe cărămizi nu se așază cum trebuie. Unii numesc asta eșec. Dar, chiar dacă la un moment dat facem o ușă prea înaltă sau prea strâmtă, o putem zidi și construi alta cu vedere poate mai bună către lume. Avem nevoie să ne construim câte o astfel de “structură”, chiar dacă nu strălucim ca arhitecți. Iar a nu încerca de teamă să nu ne pice acoperișul pe noi este mai descurajant decât a încerca și a eșua. Dovada vie sunt cei care au înțeles că un lucru durabil presupune multe experimente, îndoieli, dezamăgiri, care, în cele din urmă, s-au transformat în amprente personale și în experiențe profesionale.

Aceasta este povestea instructivă a eșecului, iar dacă și tu ai pus strâmb o cărămidă măcar o dată, te califici pentru evenimentul inspirațional, desfășurat online, Fuckup Nights București Vol. V, de pe 18 iunie, live pe platforma ZOOM.

FUCKUP NIGHTS?

Fuckup Nights, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Mișcarea Fuckup Nights a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat și au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, Fuckup Nights s-a extins în peste 300 de orașe și 90 de țări de pe întreg globul.

SPEAKERI

Judith Kis -Director HR & Logistics, Groupama Asigurari

Ioana Frîncu – expert în tehnologie, antreprenor și COO Creative Tim (un startup care accelerează dezvoltarea proiectelor web)

Cristian China-Birta – blogger și antreprenor, fondatorul agenției digitale Kooperativa 2.0, trainer și speaker

Alex Filip – corporatist de la 9 la 17, pilot de raliuri în restul timpului, cu 17 ani experiență și tilu de dublu campion național

Cristian Șimonca aka Blogu lu’ Otravă – blogger entuziast în domenii precum teatru, film, sport & more

Iulia Nagy – Moderator, prezentator și realizator al emisiunii de tech 24IT și jurnalist la Europa FM

UNDE?

Acasă!

CÂND?

Joi, 18 iunie, ora 19:00 (EET)


we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Chirurgul Englez

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti