fbpixel
Skip to main content

Curs Expanse Therapy

Curs Expanse Therapy

Curs Expanse Therapy

Cursul tratamentului se face pe 3 axe într-o mișcare descendentă:

CAP – INIMĂ – PÂNTEC

Știm că majoritatea bolilor se datorează stresului, surmenajului, emoțiile noastre stocate în principal în cap, inimă, stomac. Acționând asupra acestor 3 zone, acționează asupra a peste 240 de milioane de neuroni, acestia fiind hormoni care acționează asupra bunăstării noastre.

Activarea hormonilor fericirii prin diferite procese înseamnă dezlegarea traumelor și emoțiilor încorporate în diferitele noastre organe.

Evacuează toxinele stocate și facilitează o mai bună funcționare.

Permite energiei să curgă mai bine în tot corpul.

Aceasta combinatie de tratament pe 3 arii primare este succesul unei stari de bine interne si externe, atat la nivel psiho-emotional cat si fizic. Se simte in interior, se vede afara!

 

Datorită amestecului inteligent de uleiuri esențiale și uleiuri vegetale combinate cu diferite tehnici energetice, masaj, atingere, presopunctură, olfactoterapie, terapie cu sunet, terapie cu lumină, respirație și coerență inimii, EXPANSE® THERAPY este noul tratament holistic care generează o eliberare a fericirii. hormoni.

Cursul durează 2 zile/ 8 ore pe zi cu o pauză de masă Trusa de start contine: instrumentul de terapie cu lumina si doua uleiuri - olfactoterapie si masaj abdominal, care vor fi folosite individual pe parcursul cursului.

La finalul cursului veți obține diploma certificată internațional, manualul, manualul de anamnezi, schița, videoclipul și coloana sonoră (sonoterapia), care vă vor sprijini cu informații și explicații complexe.

Stay Up To Date With Your Favorite Events