fbpixel
Skip to main content

Teatru senzorial Superscrieri 2.0

Zilele Superscrieri 2018 – Empowering the public

Teatru senzorial Superscrieri 2.0 Zilele Superscrieri 2018 – Empowering the public

Zilele Superscrieri este evenimentul care îi aduce împreună pe autorii de adevăr și cititorii lor, într-o provocare de a-și intersecta mai mult bulele. Pentru ediția din 2018, propunem un program-experiență dedicat cititorilor și rolului lor în schimbările pe care presa le poate produce în realitatea pe care o trăim. 

O experiență unică vine sub forma Cărții Superscrieri 2.0 pe care de data aceasta nu o citești, o trăiești. Lansăm ultimul produs editorial Superscrieri la Zilele Superscrieri printr-o experiență unică, senzorială, concepută împreună cu laboratorul Citit În și cu participarea unora dintre autorii din carte. Spectactorii vor lectura cartea cu toate celelalte simțuri în afara celui pe care îl folosim în mod obișnuit: cu auzul, cu mirosul, tactil.

Al doilea volum al cărții Superscrieri, adus pe lume cu sprijinul BRD - Groupe Société Générale,  îngrijit editorial de echipa Black Button Books și grafic de Radu Manelici, regrupează cele mai bune materiale de la Premiile Superscrieri 2015-2017, devenind o radiografie a tensiunilor care au traversat societatea românească în ultimii ani. Îl veți găsi în format fizic la standul FFFF, dar și pe scena teatrului Apollo111, duminică seara, în două reprezentații cu format restrâns, în care cititorii și autorii sunt piese dintr-un mobilier comun.

Biletul reprezintă o donație către Fundația Friends For Friends, pentru care spectatorul primește și Cartea Superscrieri 2.0 (Best of Premiile Superscrieri 2015-2017).

Atenție! Locurile sunt foarte limitate. 

***
Întregul weekend e pentru și despre tine, căutătorule de adevăr, așa că ți-am pregătit două zile pline de masterclass-uri, talk-uri și ateliere în care unii dintre cei mai buni jurnaliști de la noi promit să-ți dea mai departe din skillurile lor. Urmărește pagina de facebook a evenimentului pentru ultimele detalii legate de program - https://www.facebook.com/events/183799882510149/

Partener strategic – BRD – Groupe Société Générale
Parteneri de creștere: Fan Courier, Medlife
Gazdă: Apollo111
Inițiator Fundația Friends For Friends : Friends \ TBWA 

Parteneri proiect: Ashoka România, Citit În

Parteneri de conținut: Transparency International, Teyit, OCCRP, RISE Project, Decât o Revistă, Scena9, Casa Jurnalistului, PressOne, dela0.ro, Școala9, Recorder, VICE România, Info Sud Est, Teleleu, Documentaria, Monday Memo, Inklusiv, Centrul pentru Jurnalism Independent, Funky Citizens, EuropaFM, ARC, Cercul de Donatori, Black Button Books.

we also recommend

Scoala Noastra DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Scoala Noastra

DVD - One World Romania
Bucuresti

Business Summit for HR III Future of Skills. Festival of Work
03.10.2019
Business Summit for HR III

Future of Skills. Festival of Work
Hotel Siqua

Freestyle by RITA GOBI O co-producție Japonezo-Maghiară
02.11.2019
Freestyle by RITA GOBI

O co-producție Japonezo-Maghiară
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic

Mathias Enard (Premiul Goncourt) la București Luni, 7 octombrie, 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
07.10.2019
Mathias Enard (Premiul Goncourt) la București

Luni, 7 octombrie, 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu
Humanitas de la Cișmigiu