fbpixel
Skip to main content

Zeruya Shalev la București. Lansarea romanului „Destin“ și sesiune de autografe

Zeruya Shalev la București. Lansarea romanului „Destin“ și sesiune de autografe

Zeruya Shalev la București. Lansarea romanului „Destin“ și sesiune de autografe

🔜𝐄𝐝𝐢𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 vă așteaptă 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟐𝟏 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎 la 𝐋𝐢𝐛𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐢𝐬̦𝐦𝐢𝐠𝐢𝐮 (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu 𝐙𝐞𝐫𝐮𝐲𝐚 𝐒𝐡𝐚𝐥𝐞𝐯 prilejuită de lansarea romanului 𝑫𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏, recent apărut în colecția „Raftul Denisei, în traducerea Ioanei Petridean, bestseller #Bookfest2023.
Vor participa, alături de scriitoare, 𝐓𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐑𝐚𝐝𝐮, agent literar, 𝐂𝐚̆𝐭𝐚̆𝐥𝐢𝐧 𝐒𝐭𝐫𝐢𝐛𝐥𝐞𝐚, jurnalist și 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐚̆𝐭𝐫𝐚̆𝐬̦𝐜𝐨𝐧𝐢𝐮, sciitor și jurnalist. Moderatorul întâlnirii va fi 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, director Editura Humanitas Fiction.
---
✅Accesul este liber, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.
🔹🔸🔹
𝐃𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐣𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐜𝐞𝐥 𝐚𝐥 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬𝐜 𝐬𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐚̆𝐭𝐫𝐮𝐧𝐝 𝐦𝐚̆𝐢𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐭 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐮𝐫 𝐢̂𝐧 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐚𝐥 𝐬𝐜𝐫𝐢𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐢 𝐙𝐞𝐫𝐮𝐲𝐚 𝐒𝐡𝐚𝐥𝐞𝐯, 𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐯𝐨𝐜𝐢 𝐚𝐥𝐞 𝐥𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐢𝐬𝐫𝐚𝐞𝐥𝐢𝐞𝐧𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐚𝐥𝐞.
🔹🔸🔹
Atara, căsătorită cu Alex – aflați amândoi la al doilea mariaj –, simte cu îngrijorare cum iubirea dintre ei se schimbă, cum soțul ei se îndepărtează tot mai mult. Se teme și pentru fiul lor, Eden, soldat în trupele de elită israeliene, care se întoarce acasă după ultima operațiune și pare cuprins de gândurile cele mai sumbre. Iar răspunderea pentru echilibrul fiicei sale din prima căsătorie, Abigail, ia deseori forma codependenței. Poate pentru a-și înțelege mai bine familia în care s-a născut, sau pe cealaltă, din prezent, Atara vrea să descifreze un tabu al copilăriei sale, de aceea o caută cu înfrigurare pe prima soție a tatălui ei, Rachel, luptătoare alături de acesta, înainte de fondarea statului Israel, în mișcările subterane ce i-au avut drept țintă pe britanici. Din ruinele vieților asemănătoare peste timp ale celor două femei, Atara și Rachel, Zeruya Shalev creează în Destin o mare poveste despre dragoste și deziluzie.
---
„Am citit romanul 𝐷𝑒𝑠𝑡𝑖𝑛 cu răsuflarea tăiată și l-am terminat cu un sentiment de răscumpărare. Alături de Margaret Atwood și Alice Munro, Zeruya Shalev este una dintre cele mai importante autoare care scriu despre fricile, dorințele și nevoia de libertate ale femeilor.“ — Eskhol Nevo
---
Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 și pe 𝐘𝐨𝐮𝐭𝐮𝐛𝐞 –𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe