fbpixel

WORKSHOP 3: MARIUS HODEA - Intro to Metaverse: from real to digital objects

WORKSHOP 3: MARIUS HODEA - Intro to Metaverse: from real to digital objects NOVA Festival- NOVA EDU

WORKSHOP 3: MARIUS HODEA - Intro to Metaverse: from real to digital objects

NOVA Festival- NOVA EDU - NOVA Festival

*Biletul asigură accesul pentru o singură persoană la un singur workshop.

**Biletul asigură accesul pentru o singură persoană la un singur workshop și o singură vizitare a expoziției principale.

Durata: 3 h
 

DESCRIERE

Un spațiu colectiv, virtual, creat prin convergența realității fizice cu virtualul, obiecte și spații îmbunătățite. Metaversul promite medii pe scară largă și persistente pentru ca utilizatorii să împărtășească experiențe la intersecția dintre fizic și digital. Dacă vom avea o lume 3D digitală, va trebui să o umplem cu lucruri, și nu doar cu o mână de obiecte, vom avea nevoie de suficiente obiecte 3D pentru a crea o lume bogată, vibrantă, plină de obiecte digitale care oglindesc realitatea fizica cu care suntem obișnuiți. Astfel acest atelier prezinta o metoda de a trece obiectele reale în metavers folosind fotogrametria. Prin tehnica fotogrammetriei extragem informații 2D din fotografii și apoi le procesam pentru a obține un obiect 3D.

Detalii despre workshop și despre speaker pe site-ul novanova.ro

Reunite sub secțiunea NOVA EDU, workshopurile din cadrul festivalului fac parte dintr-o serie de ateliere practice susținute de cercetători români la CINETic, un demers dezvoltat în parteneriat cu UNATC și Institutul Goethe.

Atelierele din cadrul NOVA EDU:

  • IULIA GHERGHESCU - Spațiu și spațialitate în creația instalațiilor artistice
  • MARIUS HODEA - Intro to Metaverse: 360/VR Filmmaking
  • MARIUS HODEA - Intro to Metaverse: from real to digital objects
  • ȘTEFAN DAMIAN - Sound design pentru lumi imaginate
  • GRIGORE BURLOIU - Interacțiune cu StyleGAN în timp real
  • GRIGORE BURLOIU - Folosirea deep learning pentru generare de text dialog

 

***

NOVA este organizat de: Asociația Prezent Continuu și Asociația Culturală Control N

Prezentat de: UniCredit Bank

Cu sprijinul: IQOS

Parteneri: Goethe-Institut București, Institutul Francez din România, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Republicii Slovenia în România, Teatrul Excelsior, DELL Technologies, Logicom, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, CINETic/Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative, Interface Cultures, Kunstuniversität Linz, Universitatea Națională de Arte București, Novel Mushrooms, HUAWEI nova 10 Pro, Platforma Wolff.

Parteneri media: IQads, A LIST MAGAZINE, Igloo, Designist.ro, FEEDER.ro, Zile și Nopți, Radio France Internationale România, MUNTEANU, Radio România Cultural.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe